Kedv(nem)csináló - The Girly Ghosthunters

Noha odavagyok az ilyen témájú műsorokért, a Zone Club új sorozatát nem ajánlom senkinek, mert borzasztóan szánalmas. Sokat elmond, hogy ez a kanadai produkció mindössze 13 epizódot élt meg, és egyetlen értékelhető képet sem lehet fellelni róla az interneten.

A Zone Club-on látható, általában éjfél után. A magyar címe: Szelleműző nők.

Minden rész azzal kezdődik, hogy bemutatnak nekünk egy szellemjárta házat, kastélyt, múzeumot, stb. Ezt követően a 4 nőből álló „szakértő” csapat akcióba lendül és éjszaka átvizsgálják a helyet, hogy bizonyítékokat találjanak a paranormális jelenségekről.

Már önmagában elgondolkodtató az is, hogy a csapat tagja egy kerámiából készült kerti törpe, akit Gnomie-nak hívnak és állítólag a csúcsos sapkájában van az ereje. Komoly, mi?

Eddig két epizódot volt szerencsém látni, amelyek elég kiábrándítóak lettek. A tapasztalt szelleműzők rémüldöznek, visítanak és minden falevelet megdönthetetlen bizonyítékként mutatnak be.

Az egyik epizód annyira röhejes volt, hogy mikor a csajok megérkeztek, abban a pillanatban ömleni kezdtek az ártó, gonosz szellemek, amiket persze csak ők láttak és még egymástól is halálra rémültek. Általában a szimatolásnak az a vége, hogy „Jajj, csajok én ezt már nem bírom tovább, menjünk innen!”

A nagyszerű technikai vívmányaik kimerülnek egy elemlámpában és egy fényképezőben. Egyszerűen leírhatatlan, amit ezek a nőszemélyek művelnek a kamerák előtt. A legrosszabb pedig az, hogy mindegyikőjük teljesen elhiszi azokat a zagyvaságokat, amiket összehordanak. Azt sose felejtsük el, hogy ezek a műsorok is, a nézettséget tartják mindennél fontosabbnak, ezért a sztorik kiszínezése elengedhetetlen, hogy eladható legyen. De könyörgök, ne így csinálják már!

Annyira negatív képet festenek és nevetségessé teszik ezt a remek témát, amely szinte mindenkit érdekel és érint.

Aki szeretne egy jót mosolyogni, kapcsoljon a Zone Club-ra!

0
A-fraid képe

Te, ez egész jól hangzik! :D

Te, ez egész jól hangzik! :D

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről