Kedvcsináló - Happy Tree Friends

A magyar MTV műsorán estéről estére látható egy egészen egyedi és különleges rajzfilm.
Ez a Happy Tree Friends, mely egy Flash módszerrel készített sorozat a Mondo Minishows-tól. A készítők Ken Navarro, Rhode Montijo és Aubrey Ankrum.
Ezek a pár perces részek, meglehetősen egyszerű grafikai megoldásokat tartalmaznak, a történetek is rövidek, és nincsenek túlbonyolítva.
Az egész nem több, mint pár perc nagyon-nagyon morbid állatkodás, aranyos kivitelezésű erdei állatokkal. A brutalitása nem ismer határokat, szóval csak felnőtteknek ajánlom és azok közül is csak azoknak, aki jól tudnak szórakozni egy aranyos nyuszika horror filmekbe illő, elvetemült halálán.
Rövidségük okán könnyen emészthetőek, és aki kedveli a morbid humort, az még élvezheti is az gyerekmesékbe illő megjelenítés és a groteszk, eltúlzott halálesetek paradoxonát.
A főcímzenéje is vicces, aranyos. A szinkron hangok is csupán nyögések, visítás, dörmögés, semmi érthető!
Mindenki megtalálhatja a maga számára legkedvesebb karaktert, mivel elég sokkal találkozhatunk.
Például: Lumpy, a jávorszarvas, Flaky a félénk sün, Sniffles az okos hangyász, Handy a kéznélküli, ezermester hód, The mole a vak vakond, Pop és Cub, apa és fia ésatöbbi...
Minden részben van ötlet, bár többnyire azonos sablont követnek, a minél durvább halálnemek bemutatását, mindezt nyakon öntve fekete humorral.


0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről