Dollhouse 1x02 - The Target

Miután megismertették a nézőt a sorozat alapfelállásával, máris elkezdtek beindulni az események és rejtélyes dolgok törtek a felszínre.

Már az első részben is emlegettek egy Alpha nevű embert, de csak most derült ki róla, hogy kicsoda. Vagyis épp nem derült ki semmi, de új nemezis van születőben.

Folytatom...

Alpha egy aktív (baba) volt, aki brutális kegyetlenséggel végzett több tudóssal és aktívval a Dollhouse központban. 3 hónappal ezelőtt történt, hogy az egyik baba kitörölt emlékei ellenére képes volt visszaidézni a belé táplált képességeket és fellázadt.

A hivatalos verzió szerint végeztek vele, miután minden útjába kerülő embert összekaszabolt és elszökött. De mi nagyon erősen sejthetjük, hogy ez nem így van.

A babák még csak meg sem próbáltak védekezni, mert nem is tudták hogyan kell. Csak Echo maradt életben a tett helyszínén, akinek valamilyen különös oknál fogva megkímélte az életét. Nagyon rejtegetik előlünk Alpha arcát. Talán ez sem véletlen.

Maga a sztori kissé lapos volt. Olyan passzívan érdekes. Egy ambiciózus fiatal férfi bérlete ki ezúttal Echo-t, akivel egy szenvedélyes hétvégét akart eltölteni. Raftingoztak, kefélgettek, vadászgattak együtt.

Később kiderült, hogy barátocskánk nem csak vadvízi evezésre rendelt barátnőt magának, hanem vadászatra. Csak sajnos szarvas helyett Echo lett az üldözött. Innentől már vérre ment a játék. A lány Langton segítségével kimenekült a bajból, de nem volt egyszerű.

A másik történetszálon Ballard ügynök tovább kergette a fantomot, vagyis a Dollhouse-t.
Az irodájába kapott egy borítékot, amelyben Echo fényképét találta. Vajon Alpha küldte? Mindenesetre a szövetségi ügynök egy piciny lépéssel közelebb került megszállottságának tárgyához.

Sok-sok megválaszolatlan kérdés várja a nézőket. A békés és kellemes főcímzene ellenére sejthető, hogy lesznek itt még vérbeli akciók és rejtélyek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről