Fringe 2x17 - Olivia. In the Lab. With the Revolver

Kicsit visszavettek a tempóból a Fringe készítői, ezen a héten egy random részt kaptunk, amely szokás szerint ilyen-olyan módon kapcsolódott Dr. Bishop-hoz.
A másik probléma is tovább gyűrűzött, Olivia nagy dilemma előtt állt. Elmondja Peter-nek az igazságot vagy zárja magába örökre?

Tovább...

Bátran állíthatjuk, hogy az eheti Fringe epizód teljesen átlagosra sikeredett. Ebben az esetben ez nem degradáló, mivel a random részek színvonala is igen erős szokott lenni.

A háttérben megbújt az a tény, hogy Olivia már tudja az igazságot Peter Bishop múltjával kapcsolatban.
Nem egy álmatlan éjszaka után Olivia elszánta magát arra, hogy beszél Walter-rel, miszerint el kell mondaniuk az igazságot.

Dr. Bishop mereven elzárkózott a gondolattól, hiszen Peter aligha bocsátaná meg az öreg tudós múltbéli cselekedetét. Az sem mellékes, hogy a két karakter kapcsolata az utóbbi időben rohamosan javult, tisztelik és szeretik egymást. Persze a maguk módján. Mindazonáltal az igazság minden tönkre tehetne.

Az eheti ügy, amelyben az áltudományos részleg nyomozott, igen érdekes volt. Egy férfi állt a középpontban, aki Jacksonville-ben töltötte fiatalkorát, akárcsak Olivia. William Bell és Dr. Bishop rajta is kísérleteztek és nem várt mellékhatások keletkeztek. Lényeg, hogy a férfi rákos és ha valakit megérint, akkor valamivel jobban lesz, ellenben az illető rövidesen fájdalmas halált hal.

Megkezdődött a nyomozás, találgatás, feltárás.

Bár igazából nem az ügy volt a kulcsfontosságú, hanem hogy Olivia miként fog dönteni az igazságot illetően. Walter saját maga is tipródott a dolgon, végül arra jutott, hogy Peternek tudnia kell az igazat saját származásáról. Csak az idősödő doki még nem áll készen az őszinteségre, de utaltak rá, hogy ez nem marad így sokáig.

Olivia belenyugodott a válaszba. Véleményem szerint 2-3 részen belül ki fog derülni minden és Peti enyhén szólva is morcos lesz. Ez talán új lendületet adhat a sorozatnak, főleg így közeledve a fináléhoz.

Összességében egy átlagos epizód, amely minden momentuma a Peter körül keringő mitológiára épült.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről