Fringe 3x07 - The Abducted

Ez az! Végre! Nálam az évad eddigi legjobb része, amely magában hordozott mindent, amiért sokan szeretjük a sorozatot. Végre megmozdultak az események, látjuk a fényt az alagút végén. Most először érzem azt, hogy alig várom a folytatást, tudni akarom mit hoznak ki a történésekből a következő részben. El kellett telnie néhány résznek, hogy beinduljanak a történések, azt hiszem innentől kezdve nem lesz okunk panaszra.

Tovább...

Páratlan részhez érkeztünk, amely a másik oldal eseményeit dolgozza fel. Az előző epizód végén láthattuk, hogy a mi Oliviánk készül hazatérni, ami nem is olyan egyszerű feladat.

Eközben egy új ügy jött be a képbe, ami éppen kapóra jött hősnőnknek, hogy végérvényesen maga mellé állítsa Broyles ezredest. Viszontláthattuk Henry-t is, a taxisofőrt, akit még az évadnyitóban ismerhettünk meg. Valahogy éreztem, hogy kapni fog még szerepet az afroamerikai férfi és lám tessék.

Maga az aktuális ügy nem volt túl épületes, de akadt benne legalább fordulat. Ezzel így nincs is semmi gond, hiszen mindenki a főszál megmozdulását várta. Nem is kellett nagyot csalódnunk, hiszen Walternativ-nak már nem volt szüksége Dunham ügynökre és likvidálni akarta.

Olivia sikeresen betört a Libery szigeten létrehozott kutatóállomásra és hazajutott. Kérdéses volt, hogy meddig képes a mi világunkban maradni. Nem túl sokat időzött és már repült is vissza, egyenesen a csúnya gonoszok karmai közé. Szóval a barna ügynöknő elég nagy pácban van, mivel lelepleződött.

Szőke alteregója a másik oldalon szintén nagy bajban lesz, mert mielőtt Olivia felszívódott volna, egy takarítónőn keresztül üzent Peternek, aki már mindent tud. Nagyszerűen időzített befejezés volt az ifjabbik Bishop ábrázata, amikor letette a telefont.

Úgy tűnik végre beindulnak az események, nincs tovább hazugság, de még lehet taktikázni, amit nagyon szívesen elnézegetnék még egy kicsit. Tegyük fel, hogy Peter következetesen nem leplezi le a kém Oliviát, hanem felhasználja, hogy elkapja a bűntársait, az nem lenne semmi.

Összességében egy nagyon tetszetős rész, amely hozta a felfokozott hangulatot és maximálisan kedvet csinált a folytatáshoz.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről