Dollhouse 1x03 - Stage Fright

Ez a rész kicsit lagymatag volt, felszínes történettel, kevés mondanivalóval és még kevesebb izgalommal.

Mondhatni egy átlagos ügy. Itt is csak nyomozgattak, kicsit másképp. Nem kerültünk közelebb ahhoz, ami a nézőt leginkább foglalkoztatja. Milyen titkokat rejt a babaház? Ki volt Alpha és mi történt vele? Stb.

Igaz, hogy még csak a sorozat elején vagyunk, de általában úgy lehet rábírni a nézőt a maradásra, hogy kedvet csinálunk némi izgalommal, misztikus és keveset sejtető jelenetekkel. Itt szinte egyik sem volt jelen. Azt hiszem ilyen egy szürke, átlagos Dollhouse epizód.

Tovább...

Echo ezúttal egy Jordan nevű háttérénekes bőrébe bújt, akinek minden áron meg kell védenie egy Rayna Russell nevű énekesnőt az egyik elvadult rajongójától, aki az életére tör.

Igazából túlságosan rámentek az eyecandy faktorra, mindenáron a főszereplő hölgyek bájait kívánták mutogatni, ezzel csábítva még több férfi nézőt a sorozatnak. Csak sajnos a minőség és a mondanivaló rovására ment.

Jaime Lee Kirchner (Mercy) alakította az énekesnőt, akinek jellemét elég jól visszaadta a csinos színésznő. Arrogáns, hisztis hülye liba, aki azért zokog, hogy milyen rossz neki, közben meg az egész világ a lábai előtt hever. Rendkívül unszimpatikus karaktert sikerült összehozniuk, aki amellett, hogy gyáva még végtelenül naiv is.

Echo mellé aktívan bekapcsolódott a tennivalókba Sierra is
, aki Rayna egyik legnagyobb rajongóját személyesítette meg. Majdnem rá is fázott a szerepre, mert összetűzésbe keveredett az őrült legnagyobb rajongóval.

A nyomozás megkezdődött, előcsalogatták a nyulat a bokorból, Echo kissé egyedi módon, de megoldotta az ügyet anélkül, hogy bárkinek baja esett volna.

A másik történetszálon Ballard ügynököt megsebesítették, egy kulcsfontosságú szereplőről kiderült, hogy ő is aktív, de nem nagyon tud róla. Vagyis naná, hogy nem tudja, de éppen ő ecsetelgette, hogy mekkora baromság a Babaház létezése, közben pedig ő is a program szerves része. Ez a vonal tetszett.

Összességében egy szürke epizód, amelyet jól kihegyeztek a hölgyek bájaira, ezzel kevesebb helye maradt egy ütős történetnek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről