Válasz a hozzászólásra

Persons Unknown 1x04 - Exit One

Egy unalmasabbnak tűnő részen vagyunk túl, amelyben mégis történtek olyan váratlan események, amelyek elmozdítottál a sorozatot a holtpontról és jó táptalajul szolgálnak a további találgatásokhoz. El kell ismerni, hogy talán ez volt a leggyengébb epizód eddig, de valahogy mégsem tudtam unatkozni.

A cikk folytatódik spoileres tartalommal a tovább mögött...

Most ott tartunk, hogy 4 hete rabolták el hőseinket, akiknek egy perc nyugtuk sem volt, folyamatosan a szökésen gondolkodtak vagy dolgoztak. Ahogy a példa is mutatja, törekvéseik nem sok sikerrel jártak, még mindig mini városban tengődnek.

A dolgok kissé megváltoztak, mikor a portás közölte, hogy valamelyikőjük ki fog jelentkezni. A kezdeti bizonytalanságnak egy távolból közeledő taxi vetett véget, amely Janet-ért és még egy személyért jött, akit a fiatal anyuka választ ki.

Ki gondolná, hogy Joe lett a kedvezményezett. Ők ketten nagy kalandban vettek részt, míg a megmaradtak tovább porosodtak a hotelben.

Janet és Joe útja emlékezetesre sikerült néhány méhecskével és sok bizonytalansággal. Lényeg, hogy a gyalogtúra vége a kis városka lett. Ők sem mentek sehová.

Eközben a többieknek is adódtak gondjaik, főleg Bill és Charlie kapcsolata romlott meg véglegesen. Kicsit már idegesítő volt Bill viselkedése, meg úgy egyébként maga a fickó is. Ezek a szálak nem hoztak semmi meglepőt vagy váratlant, ezért borzasztóan untattak. Nem beszélve Tori szerepeltetéséről, akitől már a frász kiráz. A szőke cicababa egy értelmes mondatot sem tud kinyögni, csak ugyanazt a hülyeséget (?) hajtogatja folyton, ami hosszabb távon marhára idegölő.

A többiek meg nem is jutottak szerephez, bár megvoltunk nélkülük is.

Az epizód vége azért hozott némi váratlant, hiszen Joe barátunkról kiderült, hogy a kínai séffel együtt beépített emberkék. Mi lesz itt még?

Összességében egy relatíve gyengébb epizód, amely azért hozott magával érdekes eseményeket, mégsem tudott maradéktalanul megfelelni az elvárásoknak. Az eddigi leggyengébb epizódnak értékelem, amely mégsem annyira rossz, mint máshol beállítják.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről