The Big Bang Theory 4x15 – The Benefactor Factor

A készítők most sem kápráztattak el, megmerem kockáztatni, hogy az évad eddigi leggyengébb epizódjához volt szerencsénk. Ismét Leonard szexuális élete került a középpontba, illetve egy érdekes kérdést feszegettek:
Meddig megy el a „tudomány” érdekében…
Na, azért nem voltunk poén híján, de azért…

Itt folytatom!

Aprócska pozitívum, hogy megismerhettük az eddig csak emlegetett Seibert elnököt, akit Joshua Malina keltett életre. Az egyetem vezetője váratlanul megjelenik az étkezdében és megkörnyékezi a fiúkat egy „ajánlattal”. „Felkéri” őket, hogy kísérjék el és képviseljék az egyetemet egy adománygyűjtő összejövetelen. Vagyis a segítségüket kéri, hogy megfejhessenek pár gazdag fazont.
A cél, a támogatásuk megszerzése, hogy beruházhassanak egy komoly műszerbe.

Többé - kevésbé meg is jelennek, ahol megismerkednek a milliomos özveggyel, Mrs. Latham-mel (Jessica Walter). Az idős hölgy egyik kedvenc szórakozása, hogy kényelmetlen helyzetbe hozza az embereket, amit könnyedén megtehet, hiszen mocskosul sok pénze van.
Karcos stílusának és szókimondásának köszönhetően okoz egy-két felhőtlen pillanatot.
Ki is szúrja magának Leonard-öt, s ezzel megkezdődik a moralizálás, hogy vajon összefér-e a prostitúció és a tudomány. :D
Lényegében ennyi az egész, ezen kívül más nem történik az epizódban. Leonard vívódik, Latham és Sheldon nyomul, miközben Penny jót kacarászik.

Szódával elmegy ez is, de valahogy ez az évad nem alakul olyan fergetegesen, mint mondjuk az előző. A remekbeszabott kezdés után meglehetősen hullámzó az idei teljesítmény.
Érezhetően más irányvonalon mozog a széria, sokkal több szerepet kaptak az új szereplők.
De szerencsére hamarosan körünkben üdvözölhetjük Kripke-t, Zack is befut még idén, szóval legalább egy régebbi karakter ismét előkerül.
Majd látjuk…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről