Fringe 3x17 - Stowaway

Az legutóbbi rész végi képsorok és az előzetes alapján joggal gondolhattuk, hogy egy érdekes és lendületes epizódot láthatunk, amely valahogy elveszett a részletekben és nem tudott eléggé elkápráztatni. A főszál eseményei alig mozdultak el, ráadásul az aktuális problémakörből sem sikerült kiutat találni. Mindezzel nem is lett volna baj, ha kapunk egy jó hangulatú random történetet.

Érdekes, hogy Anna Torv színészi teljesítményére alapoztak a készítők. Lehet, hogy ők túl elfogultak, mivel a szőke színésznő nem arról híres, hogy ő lenne a világ legjobbja. Egy egészen különleges karakter bőrébe kellett bújnia, amely sokkal inkább volt mulatságos, mint hiteles.

William Bell visszatért közénk, megszállva Dunham ügynök porhüvelyét. Már az elején felvázolták nekünk, hogy ez csak átmeneti állapot, a koros tudós csak addig marad főhősnőnk testében, amíg jobb alanyt nem találnak lélekhordozónak.

Ám az áltudományos részleg tagjai nem ülhettek a babérjaikon és várhattak a megoldásra, hiszen érdekes ügyet kaptak. Vendégszereplőnk ezúttal Paula Malcomson lett, aki egy meghalni nem tudó nőt alakított. A színésznő ismerős lehet a The Event-ből és a Caprica-ból.

Maga az ügy nem sült el rosszul, csak valahogy nem ezt várta volna az ember. Azt gondoltam, hogy William Bell lélekátültetése lesz a központi eseménysor. Pedig feltűnt a színen Lee ügynök, aki a túloldalon szerves része az áltudományos részlegnek, de a mi világunkban eddig még nem láthattuk. Gondoltam, hogy ő lesz a megfelelő alany Belly számára, ám ez is elmaradt. Persze ez a sztori még nincs lejátszva, de nem értettem Lee előtérbe hozását. Ráadásul alig csinált valamit, teljesen elhanyagolható volt a jelenléte.

Ha eltekintünk a várakozásoktól, egy egész tűrhető részt köszönthetünk, viszonylag érdekes sztorival.

Összességében egy felemás epizódot kaptunk erre a hétre. Voltak jó megmozdulások, de kifejezetten idegesítő apróságok is tarkították a felhozatalt.

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről