Persons Unknown 1x06 - The Truth

Ismét egy gyengébb epizódot üdvözölhetünk körünkben. Nincs mit szépíteni, elég eseménytelenül telt el a bő 40 perc játékidő. Bár így is kaphattunk nagyon fontos infókat, de a tálalási mód túl haloványra sikeredett. Azt nem mondanám, hogy kezd érdektelenné válni a sorozat, nálam továbbra is erősen tartja magát, csupán megszaporodtak a gyengébb részek és hétről hétre egymásnak adogatják az „eddigi legrosszabb” epizód címet.

Tovább...

A címből elég sok mindenre következtethetünk. Nem az történt, hogy megosztottak velünk mindent arról, hogy mi folyik itt valójában, pusztán Joe barátunk kilétére derült fény. Engem ez a fordulat is váratlanul ért és öröm, hogy nem húzták a végtelenségig a fickó lebuktatását. Ha már mi megtudtuk, tudják meg a karakterek is. Ez így korrekt.

Pusztán az előadásmóddal van baj. Borzasztó unalmas lett ez a rész. A városkában szinte semmi más nem történt. Talán annyi, hogy kezdenek felszínre törni Erika valódi jellemének darabkái. Nem voltak túl élvezetesek ezek a jelenetek. Még maga Joe vallomása sem. Valahogy kevésnek bizonyult.

A másik fronton is zajlottak az események, Janet ex-férje és volt főnöke Rómába repültek némi infó után. Természetesen a meggyilkolt Tori apjáról van szó. Találtak is egy-két hasznos apróságot és kiderült, hogy immáron minden szereplő élete veszélyben forog. Csak sajnos ez a vonal is gyenge volt, eseménytelen és érdektelen. Valahogy ez a mellékszál (ami már nem is annyira mellékszál) nem köt le túlzottan.

Nagyjából most tartunk az évad (és az egész sorozat) felénél, és ha visszapillantunk mik történtek eddig, nincs okunk panaszra. Az események zajlanak is a saját kis medrükben, de valahogy a korábbi részekben szépen tálaltál őket. Erre most egy akciótól és meglepetésektől mentes epizódba csöppentünk bele.

Kíváncsi vagyok ezek után milyen irányba megy tovább a széria, Joe hogy fogja „kimagyarázni” magát, mik derülnek ki a szereplőkről, stb.

Összességében egy gyenge epizód, amely fontos információkat hordozott, de valahogy nem sikerült élvezhető módon tálalni elénk.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről