Grace Klinika 6x03 I Always Feel Like Somebody's Watchin' Me

Kicsit megkésve de megérkezett a harmadik epizód kritikája is. Nekem ez már lényegesen jobban tetszett, mint az első vagy a második epizód. Túljutva a gyászon, ismét felpezsdül az élet a klinikán. Ez főleg annak köszönhető, hogy a Grace Klinika összeolvad a Mercy West Kórházzal!

Az epizód elején Christina  (Sandra Oh) szeretne pályát változtatni, átmenni a gyerekosztályra. Azt hiszem, hogy a gyermeksebész Arizona (kicsit naívan) teljesen elhiszi, hogy Christinát tényleg érdeklik a gyerekek. Pedig nem. Mint tudjuk Christinának mindig terve van, nincs ez másképp most sem. Hátsó szándéka van a gyereksebészettel kapcsolatban. Meredithnek ki is fejti, hogy mi az. De vajon mit szól ehhez majd Arizona (Jessica Capshaw)?
 
Izzie (Katherine Heigl) visszatér dolgozni. Teszi ezt azért, mert félti az állását, mint mindenki a kórházban. Mindenki ideges, kapkod, szeretné bebizonyítani, hogy ő a legjobb. Azt hiszem ez semmilyen munkahelyen nem előnyös, mert általában valamilyen hiba lesz a kapkodás következménye. De pláne nem jó, ha a sebészeti osztályon szabadul el a pokol!
 
Alex persze félti Izziet a munkától, úgy gondolja még korai ez neki. Órákat állni a műtőben, fél, hogy Izzie nem szedi majd rendesen a gyógyszereit, vagy nem eszik rendesen. Ebben a részben mutatkozik meg igazán, hogy Alex (Justin Chamber) mennyire megváltozott a házasság és a szerelem miatt. A korábban csapongó, gonoszkodó, ironikus, nőket semmibe vevő Karevből igazi érzőszívű férfi lett! De vajon ez már örökre így marad? Tényleg meg tud valaki változni egy nő kedvéért?
 
Lexie (Chyler Leigh) is aggódik az állása miatt. Így korábbi kétbalkezessége ismét megmutatkozik, több zacskó vér landol a padlón szétszórtsága miatt, ő pedig arccal esik bele, köpenyt kell cserélnie, aminek következményei lesznek az epizódban.
 
Derek (Patrick Demsey) és Webber (James Pickens Jr) ismét összevesznek. Derek szeretne végre tisztavizet önteni a pohárba. Milyen következményekkel jár majd az összeolvadás? Mi történik majd a dolgozókkal? Ezeket szeretné megtudni. De Richard ismét elküldi, sőt ordibál vele. Hol van már a kettőjük közti baráti viszony!?
 
De a kórházban nem állhat meg az élet amiatt, mert személyzeti gondok vannak! Új eseteket kell ellátni pl. egy nőnek valami mozog a hasában. Skizofrén fia szerint egy ufó megtermékenyítette. De vajon mi van a nővel? A fiút Lexire bízza dr. Bailey (Chandra Wilson) amíg ő az anyát vizsgálja. De a gyermek sebészeten is van munka bőven pl. egy csecsemőnek véletlenül levágják az egyik kezét a császármetszésnél. Arizona, Sloan (Eric Dane) és Christina együtt igyekeznek a baba karjának megmentésén!
 
Az epizód vége felé ismét izgalmas dolgok történnek! A főnök és a HR munkatársak köremailben közlik az alkalmazottakkal, hogy ki vannak-e rúgva!? Annyit elárulhatnak, hogy sokan kapnak emailt, de vajon kik azok akik megússzák és kik azok, akiknek mennie kell?
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről