Grace Klinika 6x02 Goodbye

Mi várható kedden a Grace Klinika következő részében? Azt már említettem az előző cikkben, hogy az évad első két része duplaepizód. Ezért éreztük úgy, mintha az első résznek nem lett volna vége. A második rész itt folytatódik. Továbbra is George halála utáni napok múlását követhetjük nyomon. Ki hogyan éli meg a gyászt?


Húsz nap telt el azóta, hogy George (T. R. Knight) meghalt. A lány, aki miatt George a busz elé ugrott minden nap ott ül a kórház előtti padon és csak bámul maga elé. Nem tudja feldolgozni, hogy miatta áldozta fel magát egy ismeretlen fiatal fiú.
Lexie Grey (Chyler Leigh) még mindig a balesetben megsérült lányt próbálja gondozni. Kisebb nagyobb sikerrel. A lány továbbra sem hajlandó szólni az anyjának, arról hogy mi történt vele. Pedig újabb műtétre lenne szüksége. A már amúgy is ijedt lánnyal Christina  (Sandra Oh) túl őszinte, ezzel teljesen eltérítve őt a műtéttől. Dr. Baileytől (Chandra Wilson) meg is kapja ezért a beosztását! Néhány nappal később a lány már nagyon rosszul van, de nem akar műtétet. Végül elkerülhetetlenné válik a beavatkozás.

A fájdalmakkal küzdő fiú visszakerül a gyerekosztályra, Arizona-hoz (Jessica Capshaw). Továbbra sem tudják, mi lehet a baja. Szüksége lenne egy nagyon drága vizsgálatra, de vajon engedélyezi-e a dr. Webber!? Arizona végül kénytelen egy hatalmas szívességet kérni, de ez vitához vezet egy számára nagyon fontos személlyel.

Izzie (Katherine Heigl) egyre jobban van, de még rengeteg kezelés vár rá. Meredith (Ellen Pompeo) és Christina elkísérik az egyikre, és Christina megint hozza a formáját...
Dr. Sloan (Eric Dane) új lakásba költözik és Lexinek is felajánlja, hogy költözzön hozzá, de ő még nem áll készen erre. Vagy talán mégis!? A lakás egyébként viszonylag közel van Callie Torres (Sara Ramirez) és Christina lakásához, egészen konkrétan pont szemben vele. Ez azért nem igazán tetszik kis Grey-nek.
Dr. Webber (James Pickens Jr.) autóbalesetet szenved, a Mercy West-be szállítják, ahol éppen Callie kezdi meg első munkanapját. Vajon ebből mi lesz? Webber titkos megbeszélést tart a kórház vezetőivel, de nem avatja be még Derek-et (Patrick Dempsey) sem.
Dr. Haunt (Kevin McKidd) és Christina együtt vesznek részt a terápián, ahol a férfi posztraumás stresszét kezelik. Izzie és Alex (Justin Chambers) pedig megpróbálnak újra visszatérni egy átlagos fiatal házaspár mindennapjaihoz, de ez nem is olyan egyszerű!

Közel negyven nap eltelt George halála óta. A főnök és Derek összevesznek. Mégsem tudják összeegyeztetni a munkát a barátsággal? Arizona Derekhez fordul segítségért a beteg fiú ügyében, egy fiatal lány pedig újra élni kezd! De aztán megváltoznak a dolgok, a betegek életében és a kórház dolgozóinak életében is.

Az epizód záró soraiban negyven nap gyász után, végre megtörnek az utolsó személyek is, akik eddig nem tudtak beszélni saját szomorúságukról. És a negyvenedik napon a Főnök bejelntést tesz, ami mindenki életét befolyásolja majd!

Nemsokára megtudjátok, hogy hogyan. Én mondom a következő rész is legalább annyi izgalmat tartogat majd, mint ez! Nem érdemes kihagyni!
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről