Grace Klinika 7X02 Összeomlás (Shock To The System)

Az események még mindig a lövöldözés körül zajlanak; azaz még mindig az a téma, hogy ki hogyan dolgozza fel az eseményeket. Már ha egyáltalán túl van rajta... Mert Meredith és Christina még mindig nem kapta meg az engedélyt a műtétekre és a többi szereplő élete sem jött még helyre teljesen.

Az előző részben ugyebár már eléggé egyértelművé vált, hogy ha nem is az egész évad, de elég sok rész arról fog szólni, hogy ki hogyan próbálja túlélni a történteket... mert ez mindenki életére kihat...

Meredith (Ellen Pompeo) tényleg mindent megtesz, hogy visszakapja az engedélyét a műtésre, de a próbálkozásai sorra kudarcba fulladnak. Vélhetően azért, mert még mindig nem mondta el Dereknek (Patrick Demsey), hogy elvetélt azon a borzalmas napon. Talán itt lenne az ideje.

Owen (Kevin McKidd) a maga módján megpróbál segíteni újdonsült feleséségnek, és úgy véli, hogy ideje terepre küldeni. Így Teddyvel (Kim Raver) karöltve ráveszi a Főnököt (James Pickens Jr), hogy engedje őt a műtőbe. Egy idős hölgy szívét operálják, a dolog pikantériája, hogy anno dr. Burke és Christina együtt operálták meg a nőt. Ám a dolog nem egészen úgy sül el, ahogy Owen és Teddy gondolja. De aztán Meredith menti a menthetőt.

Eközben Miranda (Chandra Wilson) azzal zsarolja Alexet (Justin Chambers), hogy ameddig nem veteti ki a golyót a testéből, addig nem műthet.

KisGrey (Chyler Leigh) Mark (Eric Dane) állandó felügyelete alatt dolgozik, amit ő nagyon gondterhesnek érez. Mivel úgy véli, hogy ez a bekattanása miatt van, mi azért sejtjük, hogy ez leginkább a férfi érzései miatt vannak így. Sőt Mark akár már holnap megkérné a kezét, ha lehetne.

Ezalatt Arizona (Jessica Capshaw) és Callie (Sara Ramirez) az összeköltözést tervezi, így a legnagyobb problémájuk, hogy milyen színű legyen a fal.

Az utolsó képsorok nagyon izgalmasak, mert Meredith színt vall, Christina visszaadja Owennek a gyűrűjét, Teddy és az új pasija tisztázzák az érzéseiket, Lexie pedig nagyon durván leordítja Mark fejét, és megkéri, hogy soha többé ne zaklassa... Vajon mi lesz ebből?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről