Grace Klinika 6x09 New History (Szívsebész ajándékba)

Ezer éve volt már, hogy a nyolcadik részről beszámoltam Nektek. Azóta már az RTL Klubon futó kedd esténkénti széria is jócskán lekőrözött, de igyekszem behozni a lemaradást. Szóval folytassuk most a kilencedik résszel, amelyben visszatér egy eltűnt szereplő, és feltűnik egy új orvos...

Izzie (Katherine Heigl) váratlanul hagyta el férjét és a barátait, most ugyanilyen váratlanul érkezik vissza Seattle-be. Nem is egyedül jön egy régi középiskolai tanárával érkezik, akit Sheperdnek (Patrick Dempsey) szeretne bemutatni, mert az idős férfi mintha a múltban élne. Izzie érkezése persze felkavarja az egész kórházat: Alex (Justin Chambers) beszélni sem hajlandó vele, Christina (Sandra Oh) mérges rá. Egyedül Meredith (Ellen Pompeo) próbál közeledni hozzá, sőt még azt is megígéri neki, hogy Derek állást szerez neki egy közeli kórházban.

Akiket nem Izzie visszatérése tart lázban, azok az új szívsebésszel, dr. Teddy Altmanal ismerkednek. Christina először lelkesen fogadja barátja, Owen (Kevin McKidd) ajándékát: a kardióistent. Pontosabban istennőt. Ám rövid időn belül Yang marni kezdi az új orvost, nem felel meg az elvárásainak. Pedig ekkor még nem tudja, hogy Teddy és Owen egykor szeretők voltak...
Ha valakinek ismerős az új doktornő, az valószínűleg követte a Harmadik műszak vagy a Rúzs és New York című sorozatot. Mindkét sorozatban főszerepet játszott Kim Raver.

Eközben dr. Baley (Chandra Wilson) szabályos magánnyomozásba kezd, mert a Főnök felesége szerint a férfinek van valakije. A nő először Baleyre gyanakszik, de hála Torresnek (Sara Ramirez) Miranda tisztázza magát. De gyanakszik, hogy talán tényleg szeretője van kedvenc főnökének. Bárki gyanús lehet: a gyakornokok, vagy akár Izzie. Ám mi már sejtjük, hogy a Főnöknek (James Pickens Jr.) egyáltalán nincs szeretője, de van valami amiről nem tud lemondani. Közben az is kiderül, hogy már a műtőben sem hozza régi formáját: egy beteg besárgul miatta. A Főnök úgy dönt, hogy minden betegét átadja dr. Baleynek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről