Grace Klinika 6x04 Tainted Obligation

Kicsit laposabb rész, mint az előző volt. Nem történik túl sok minden, de a drámai vonal megint megjelenik. Grey apuka ugyanis beesik a kórház ajtaján, de ezúttal nem részeg, most tényleg beteg. Az egyetlen esélye a gyógyulásra a lánya!

Tovább

Mint mindenki más, én is azt hittem, hogy Thatcher Grey (Jeff Perry) visszatért a whiskey-s üveghez, Meredtih (Ellen Pompeo) is így gondolja. Egyedül Lexie (Chyler Leigh) hisz abban, hogy apja igazat mond. A vizsgálatok során kiderül, hogy tényleg nem ivott. Ezúttal. Ám eddigi ivászata addig vezetett, hogy a mája most súlyos veszélyben van. Az egyetlen esélye a túlélésre, ha májátültetést kap.

A probléma mindössze annyi, hogy csak az kerülhet a transzplantációs listára, aki már egy éve józan. Thacher-re ez nem mondható el. Kis Grey mindent megpróbál, még főnökét is megkéri, hogy hazudja azt, hogy apja egy éve nem iszik. Persze ő erre nem hajlandó. Lexie saját máját ajánlja fel, de sajnos nem egyezik a vércsoportjuk. Így Lexie kénytelen attól segítséget kérni, akitől eddig még sosem mert. Meredith rengeteg (tényleg sok) gondolkodás után, végül nehéz döntést hoz!

A kórházban zajlik az élet, de viszonylag lassú mederben. Most nincsenek nagy műtétek, gyors beavatkozások. Két jelentősebb esetet kezelnek az epizódban.
Egy hetvenéves bácsit, aki furcsa ötlettel áll elő. De Sloan (Eric Dane) végül segít neki, annak ellenére, hogy a férfi családja erősen kételkedik a műtét fontosságában. A rész poénja is ennél az esetnél történik: Christinát (Sandra Oh) egy kicsit megleckéztetik a kórház szívtiprói.
A másik eset egy fiatal rákos férfi. Akinek nincs nagy esélye a műtét túlélésére, de Izzie  (Katherine Heigl) tanácsára Hunt (Kevin McKidd) végül elvállalja a beavatkozást.

A záró képsorok ismét drámaiak. Vajon túléli e a férfi a műtétet? Megtörténik-e a csoda? Ő lesz az egy a millióból?
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről