Nurse Jackie 1x02 - Sweet 'n all


- Is this cab free?
- Are you fuckin nuts?
- Oh!


Látszik, hogy az alkotók nagyon készültek a pilotra, mert a második menet már gyengébbre sikerült az előzőnél, bár nem sokkal. Persze ez valahol törvényszerű, hiszen a bevezető résszel fogják meg az embereket, utána a többi már lehet gyengébb picivel. Ettől függetlenül nekem tetszett a rész, sőt az egész sorozat tetszik. Ennek több oka is van. Először is értékelem, hogy nem 40 percesek az epizódok, másrészt annyira könnyed műfajú, hogy esténként szívesebben nézem ezt, mint mondjuk a Generation Kill-t. Engem kétségtelenül megfogtak a pilottal, onnantól kezdve pedig nincs megállás, érdekelnek a további fejlemények. Ebben a részben ott folytatták, ahol előtte abbahagyták.
Még többet tudhattunk meg a kórházról, a dolgozókról és Jackie nővérkénk magánéletéről. Kíváncsi vagyok meddig játszhatja még a hülye kis játékait, mielőtt lebukna, kirúgnák, elválnának tőle, esetleg komolyabban megütné a bokáját.
Gyanítom, hogy sosem lepleződnek le ezek a dolgai, mert akkor saját kardjukba dőlnének az írók. Mindegy, továbbra is kíváncsi vagyok mit hoz a jövő, meddig képes tartani magát a sorozat (ja, a pilot után egyből berendelték a második évadot. Mi a fene?), merre halad tovább és hogyan tudnak majd időben újítani.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről