Grace Klinika 6X11-6X13

Mint minden Grace klinika epizódban, ebben a háromban is tombolnak a hormonok és dúl a szerelem. Csakhogy (mint már azt megszokhattuk) mindenki mindig mással kavar, valaki mással fekszik le, vagy éppen másért dobog a szíve. De ezért (is) szeretjük a Grace Klinikát, nem? Két visszatérő szereplőt is üdvözölhetünk, és hatalmas változás jön el a kórház életébe...

6X11 Váratlan bonyodalmak (Blink)

Visszatér egy régi szereplő egy epizód erejéig. Nem igazán kavarja fel az állóvizet, pedig anno elég sok bonyodalom zajlott körülötte. Ő Addison Montgomery (Kate Walsch), aki most Mark Sloan (Eric Dane) lányának terhessége miatt utazik LA-ből Seattle-be, régi munkahelyére. Nagyon úgy fest, hogy a kis Sloan baba lába sérült, ezért meg kell operálni, vagy meg kellene, mert a műtét közben váratlan bonyodalmak adódnak. Ennek következtében Addison visszautazik LA-be, Mark és Lexie (Chyler Leigh) szakítanak, majd Mark és a lánya elutaznak LA-be.

Eközben Christina (Sandra Oh) nagyon boldog, mert önállóan vezethet le egy szívbillentyű cserét, hála az új kardioistennőnek. Itt is váratlan bonyodalmak történnek a páciens elég bizonytalan, és egy idő után nagyon idegesítő is... Teddy (Kim Raver) és Owen (Kevin McKidd) egykori kapcsolata még nem hűlt ki teljesen, a nő még szerelmes egykori katonatársába, így kénytelen döntést hozni, ami Christinának egyáltalán nem tetszik.

A kórházban az aktuális eset Dr. Sheperdé (Patrick Dempsey), aki egy baseball játékost kell, hogy megoperáljon, a műtét jól sikerül, de ismét váratlan bonyodalmak adódnak... A Főnök (James Pickens Jr.) korábban besárgult betege visszatér kontrollra, és Sheperd gyanút fog. Addig-addig faggatja Mereditht (Ellen Pompeo) a Főnökről, amíg az kénytelen színt vallani.

Az epizód végén ketten egymásba gabalyodnak, de hogy kik azt nem árulom el.

6X12 Válaszút előtt (I Like So Much Better When You Are Naked)

Miután Derek szembesül a Főnök problémájával komoly válaszút elé kerül: szólni vagy nem szólni. Megkérdezi dr Bailey (Chandra Wilson) és Owen véleményét is. Előbbi nyíltan vállalja, hogy a Főnök már nem régi, úgyhogy itt az ideje lépéseket tenni az ügyben.

Ahogyan az előző részben, úgy most is van egy nagy visszatérő, méghozzá Izzie, azért jön, hogy megmentse a házasságát, csakhogy ez nem egészen így működik... Alex már túllépett, már nem akarja a betegségből felépülő egykori nagy szerelmét, aki csakúgy faképnél hagyta.

Teddy elmondja Owennek, hogy Christina akár Őt is felajánlotta volna, csak azért, hogy a nő a kórházban maradjon. De Owen nem úgy reagál erre, ahogyan Teddy gondolta.
Callie (Sara Ramirez) mit sem sejt az egészről, hiszem ő karanténban van bárányhimlő miatt. Arizona (Jessica Capshaw) pedig ahelyett, hogy ápolná kis Greyt küldi be hozzá. Mark is visszatér LA-ből, ahol valami egészen meglepő (?) történt vele. Úgy látszik eddig tartott kis Grey és Mark "normális" kapcsolata!?

6X13 Az új főnök (State Of Love And Trust)

Az epizódban két fontosabb páciens van, az egyik egy fiatal nő, akit Bailey operál, és egyszercsak magához tér műtét közben. Bailey az altatóorvost hibáztatja, pedig később kiderül, hogy nincs igaza. A másik beteg Arizona és Karev páciense. Egy fiatal srác, aki a szűlők szerint csak szimulálja a rosszulléteket, hogy ne kelljen suliba járnia.

Derek, mint az új főnök, beszédet tart az összes orvosnak. Hamar rájön, hogy a kórház vezetése nem is olyan egyszerű. Richardnak választania kell a nyugdíjazás és az elvonó között.

Owen és Christina kapcsolata egyre szorosabb, amitől a klány rettentően megijed. Eközben Mark egyáltalán nem hajlandó beszélni Lexievel, akit ez nagyon megvisel, mert még mindig szereti a férfit.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről