Hung 1x01 - Pilot

Kicsit viszolyogtam attól, hogy belekezdjek ebbe az izébe, mert gyomorgörcsöm van általában az HBO-s sorozatoktól. Pláne azok vannak kizárva, amelyek mozgatórugója a szex. Biztos bennem van a hiba, de attól még nem lesz valami jó, hogy telepakolják kivillanó cicijű csajokkal. Pont ilyen érzésem volt az új Knight Rider sorozattal is, sok eyecandy, kevés tartalom.

Megnézve a pilot részt, a Hung-al kapcsolatban máris pozitívan tudok nyilatkozni. Nekem tetszik. Látszik, hogy fel van építve (legalábbis a bevezető epizód). Voltak benne vicces helyzetek, fura szituációk.

Aki még ezek után is azon morfondírozik, hogy belekezdjen-e ebbe az eddig 10 részt felhalmozó sorozatba, annak elmondom, hogy Thomas Jane a főszereplője. Jó színész, minden adottsága megvan, hogy sikerre vigye ezt a szériát. A női nézők biztos odavannak érte.

Tovább...

A központi figurát Ray Drecker-nek hívják. Középiskolai tanár, van két (bűn ronda) gyereke. Elvált a feleségétől, egyedülállóként tengeti mindennapjait. A tanár fizetés nagyon kevés arrafelé (is), ezért nem tud olyan színvonalon élni, ahogy azt szeretné. Nem csak maga miatt, hanem a kölykei kedvében is akar járni néhányszor, amelyhez ugye zseton kéne.

Egy szép nap baleset történik. Majdnem leég a férfi otthona egy véletlen tűzvészben. Anyagi nehézségei ekkora csúcsosodnak ki igazán, a gyerekek az anyához költöznek. Ray beiratkozik egy siker képző tanfolyamra, ahol viszontlátja egyik futó kalandját, Tanya-t. Ismét összejönnek egy menetre, és ekkor jön a nagy elhatározás.

Ray árúba kívánja bocsátani legbecsesebb szervét, férfi prosti lesz belőle. Így kíván némi extra bevételhez jutni. Az első „randi” nem sikerül túl jól. Konkrétan a csaj ajtót sem nyit neki, csak kicsúsztat egy levelet, hogy sajnálja, de meggondolta magát. Ettől Ray csak még elkeseredettebbnek érzi magát. Meglátogatja Tanya, aki megpróbál segíteni és hősünk stricije lesz.

Hangsúlyoznom kell, hogy a sorozat eddig elég ízléses és jól megkomponált. Eddig inkább egy jó vígjáték, mintsem egy orrba-szájba kefélős marhaság.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről