The Big Bang Theory 4x14 – The Thespian Catalyst

Egy hét szünet után folytatódik a széria és egy érdekes epizódra volt kilátás, már amennyiben tudtuk miről is lesz szó az elkövetkezőkben.
Sajnos, ez a rész nem lett olyan erős, inkább közepesnek nevezném.
De legalább most szünet helyett újabb rész következik.

„Action”

Nem igazán akarom, de nem is tudnám elnyújtani ezt a bejegyzést, hiszen a 14. felvonás a srácok életéből nem volt túl parádés. Ahhoz képest, hogy milyen remek ötleteket pakoltak a sztoriba.
Sheldonnak rá kell döbbennie, hogy előadói képességei nem kifogástalanok, illetve valahol a béka valaga alatt találhatóak. Ez eléggé elkeseríti ahhoz, hogy szomszédasszonyához forduljon segítségért.
Talán ha gyakorolja kicsit a színészetet, akkor jobb tanárrá válhat…

Penny és Sheldon kettőse azért szolgál pár jobb poénnal, míg a másik szálon - amiben végre Raj kapta a főszerepet – különös dolgok történnek. Asztrológusunk ugyanis képzelgéseinek áldozatává válik, melyekben Howard rendszerint megkéri, hogy „viselje gondját” a barátnőjének, Bernadette-nek.
Az indiai férfi magányára építkezve egész vicces fantáziákat találtak ki.
A rész végén látható aprócska indiai tánc performansz, azt hiszem nem szolgál magyarázatra…. :D

Egy-két jó poéntól eltekintve nem kápráztatott el a múlt heti epizód, pláne az előző rész fényében, ami fergeteges volt. Ez most egy kicsit „nyugdíjasabb” lett.
Óhatatlanul felmerül e rész láttán az emberben, hogy a készítők itten valami huncutságra készülnek.
Egyrészt nagyon remélem, hogy nem így lesz, másrészt pedig nem valószínű, hogy bekövetkezne ez az „összeesküvés-elmélet”, mely szerint:
Megkísérelnek egy szerelmi háromszöget kialakítani Bernadette, Howard és Raj közreműködésével.
Megjegyzem ez igen valószínűtlen és sokat árthatna a sorozatnak is egy ilyen csavar.
Az viszont kétségtelen, hogy a „párkapcsolatosdi” tovább folyik – hol a háttérben, hol szem előtt – és elkerülhetetlen, hogy egyszer csak Raj is becsajozzon.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről