Supernatural 6x04 - Weekend at Bobby's

A legnagyobb öröm amit mondhatok, hogy nálam a hét (mármint a múlthét) nyertese a Supernatual, mégpedig ezzel az epizóddal. Régen láttam ennyire elragadó Odaát részt. A készítők kitettek magukért és egy olyan szereplőt helyeztek középpontba, aki jobbára csak epizódszerepeket kapott, de mindannyian jól ismerjük. Bobby Singer hatalmas fazon, akit kicsit közelebbről is megismerhettünk.

Tovább...

Sok rosszat lehet mondani a Supernatural-ről, de ennek az epizódnak az élvezeti értéke hatalmasra sikerült. Bámulatos légkört teremtettek Bobby életének bemutatásához, őt állítva középpontba. A poénok betaláltak, a történet határozottan korrekt lett. Sam és Dean elég kevés szerepet kapott, de nem hiányoztak. Bobby lesöpört mindenkit.

Láthattunk régi ismerősöket is. Rufus és Crowley is feltűntek és nem csak egy-két másodpercre. Igazából nehéz szavakkal leírni, hogy miért volt jó ez az epizód, de aki szereti az Odaátot, az nagyon fogja értékelni ezt a részt.

Megtudhattuk, hogy Bobby-nak mennyire hatalmas szíve van, mindig segít mindenkinek. Egyfolytában csörögnek a kamu telefonjai, ahol FBI igazgatónak, vagy egyéb magas beosztású személynek adja ki magát, hogy más vadászokat fedezzen.

Dean is csak akkor hívta, amikor már félig elkezdte őt rágcsálni valami görög származású szörnyecske és Bobby segített. Pedig ennek a nem mindennapi figurának nem fenékig tejfel az élete manapság. A lelkét odaadta Crowley-nak Halál koordinátáiért cserébe még az előző szezon vége felé. Az alkusz démon pedig várható módon becsapta szakállas barátunkat, aki nem kapta vissza lelkét.

Ám végül úgy alakult, hogy a vadászok kerekedtek felül és lenyomták a gonosz démonokat. Bobby visszakapta azt, ami az övé, Crowley sem pusztult bele, mindenki boldog lehetett.

Rajongóként azt kell mondjam, hogy nagyon kellett ez a rész. Komolyan, ha az egész évad olyan rossz lesz, ahogy egyesek látják, már megérte, mégpedig emiatt a 40 perc miatt. Egyszerűen ilyen mértékű ziccert kár lett volna kihagyni. Bobby karaktere hatalmas, ez most tökéletesen be is bizonyosodott.

Összességében egy pazar Supernatural epizód, amely az évad legjobbja eddig. Sőt, nálam a hét nyertese is. Nagyszerű szórakozást nyújtott, tökéletesen elérte a kívánt hatást. Rajongóknak kötelező, még akkor is, ha nem tetszene az új évad. Ez a rész páratlan.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről