Supernatural 6x09 - Clap Your Hands If You Believe

Ezen a héten a különkiadást láthattunk a Winchester fivérek kalandjaiból. Egy olyan résszel találtuk szembe magunkat, ami nem volt túl komoly, ismét poénosra vették a figurát az alkotók, ami mindig is jól állt a sorozatnak. A mostani rész is jól el lett találva, de láttam már jobbat is a korábbi évadokban.

Tovább...

Már a főcímnél tudhattuk, hogy nem egy megszokott Supernatural rész kerekedik ki a történetből. Az X-akták legendás kezdését lekopírozva indult útjára a 40 perc.

Stílusosan az UFO-k voltak középpontban, akiknek létezéséről eddig nem tudtunk. Dean-t sikeresen el is rabolták és ebből elég komikus jelenetek születtek. Aztán rá kellett jönnünk, hogy a rejtély magyarázata még az UFO észleléseknél is nagyobb marhaságba torkollik.

Eközben Sam lelketlenségéből adódóan kaptunk egy rakat poént az arcunkba, amelyek nagy része ütött is. Ettől függetlenül azt érzem, hogy valamivel többet is kihozhatnának ebből a szituációból. Ebben a formában a fiatalabbik testvér olyan, mint Doktor House alapjáraton. Neki sincs lelke? Szóval valahogy több kellene ennél néha.

Bár tény, hogy Dean és Sam ebben a különös szituációban elég jól mozog, sok poén és érdekes jelenet forrása ez az állapot, nem megfeledkezve a későbbi drámai fordulatokról. Szóval a helyzet elég sok jóval kecsegtet és tetszik, hogy az írók alapoznak is rá rendesen.

Az UFO-k helyett tündérekkel és egy kobolddal találtuk magunkat szembe. Az epizódban Robert Picardo vendégszerepelt, akiről a veterán sorozatnézők egyből gyaníthatták, hogy nincs rendben valami. A nevesebb vendégszereplők mindig sárosak és több szerep jut nekik, mint elsőre gondolnánk.

Szóval a poénok nagy része el lett találva, mégsem mondanám, hogy a legjobb laza részt láthattuk a sorozat történetében. Mindezek mellett remek szórakozást nyújtott.

Összességében egy könnyed, laza epizódot kaptunk, ahol Sam bajából kifolyólag ömlöttek a viccesnél viccesebb jelenetek. Rajongóknak és X-aktásoknak kötelező darab.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről