Doktor House 6x06 – Known Unknowns

Hosszabbra nyúlt szünet után jelentkezek újra Doktor House epizód tárgyalásával.

Nem volt túl jó rész, tökéletesen átlagos vagy talán picit átlag alatti valaminek lehettem szemtanúja. Azért utálom az ilyen részeket, mert nem lehet róluk értelmeset írni.

Nem volt nézhetetlen, de nem is mutatott semmi újat.

Tovább...

Egy jó nagy csavar következtében újra képernyővégre került Lucas, akit a jóval korábbi House részekben ismerhettünk meg. Egy magánnyomozóról van szó, aki elég érdekes fazon. Több internetes oldalon is lehetett olvasni, hogy látjuk majd még a sorozatban, bár ezt az információt totálisan elfelejtettem, így meglepésként ért a felbukkanása.

A heti beteg ezúttal egy fiatal lány volt, amolyan partiarc cicalány, aki valamitől megbetegedett. Biztos mindenki ki tudja találni, hogy mi következett ezután. Kezelik, rosszabbul lesz. Kezelik, jobban lesz, utána rögtön sokkal rosszabbra fordul az állapota.

Az egész „komédiát” körülölelő történetnek azt találták ki az alkotók, hogy House, Cuddy és Wilson elutaznak egy orvosi konferenciára. Távol voltak a kórháztól, de nélkülük is zajlott az élet. Na jó ez így nem teljesen igaz, hiszen sánta főhősünk ilyen sok kilométerről is szinte egymaga jött rá a megfejtésre, megmentve ezzel a pácienst a biztos haláltól.

Megbúvó történetszálként Cameron és Chase között kezdett izzani a levegő. A lány azt hitte, hogy megcsalja a férje, az ausztrál fiú pedig tovább leplezte a Dibala-ügyet. El kell ismernem, hogy ennek közepes epizódnak a végét jól kitalálták. Chase elmondta a teljes igazságot hitvesének. Cameron reakcióját pedig csak a következő részben fogjuk megtudni. Nem számítok semmi jóra.

A fentebb említett Lucas és Cuddy immár egy párt alkotnak. Kapcsolatuk már tarthat egy ideje, de ezt nem kötötték eddig az orrunkra. House is meglepődött ezen, elég kínos volt a szituáció.

A kongresszuson Wilson hatalmas hülyeséget akart csinálni, amit House a saját módszereivel akadályozott meg.

A vége happy end lett, a beteg meggyógyult, az igazság kiderült. Reméljük a következő rész jobb lesz.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről