Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x10 - Road Trip

Az egy hónapos pihenőt követően új lendülettel tért vissza kedvencünk. A téli álom előtti epizód rendesen felkorbácsolta az állóvizet, nem volt egyszerű dolguk a készítőknek, hogy hasonlóan magas színvonalú résszel kedveskedjenek a rajongóknak. Pedig a visszatérés egészen pazar lett. Élveztem minden egyes percét. Innentől kezdve egy egészen új történet van kibontakozóban.

A meggyilkolt Kevint szépen elbúcsúztattuk. Ő nyilván nem tér már vissza, maximum visszaemlékezés, szellem vagy valami hasonló formában. Igyekeztek az érzelmekre hatni, megmutatni a nézőnek, hogy mennyire összetartanak a szereplők, mennyire egy családként működnek.

Jensen Ackles ismét odatette magát, elég jó alakítást nyújtott. Dean legnagyobb szerencséje, hogy hamar talált magának szövetségeseket, akik segítettek a Sam bőrébe bújt angyal nyomára akadni.

Voltak itt neves visszatérők szép számmal. Castiel, Metatron, Abaddon, Crowley. Ha együtt van a banda, akkor mindig hangosabban szól a zene. A Dean, Cass, Crowley furcsa hármas vitte el a showt. Remekül működtek együtt.

A legjobb mégis a hangulat volt. Tudtam jól, hogy a főszereplőknek nem esik baja, de mégis el tudtam merülni a történések tengerében. Ténylegesen izgultam a srácokért, úgy éreztem, hogy van súlya a történéseknek.

Végül a nem is annyira boldog happy end megnyugvást hozott és előrevetítette, hogy innentől kezdve kicsit máshogy fognak zajlani a dolgok. Dean ismét lelépett, esélyes, hogy a következő pár részben nem lesznek együtt Sammel.

Kíváncsi vagyok, hogy az új történet milyen megoldásokat kínál. Jó lenne valami ütős átívelő szál, nem csak a heti random nyomozások. Ha jobban ráfeküdnének az Egyetemesek misztikus világának megismertetésére, azt hiszem egy rossz szavunk nem lehetne.

Összességében egy nagyon jó hangvételű visszatérést láthattunk. A visszatérő szereplőknek hála remek kis sztori jött össze.

8

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről