A-fraid blogja

Vakító fehérség(Whiteout)/A hideg kilel tőle!

Én nagyon vártam, hogy megnézhessem ezt a filmet. A trailer annyira sejtelmes volt, hogy elhitette velem, hogy ez a képregény adaptáció (Greg Rucka és Steven Lieber készítette) még jó is lehet. Dominic Sena rendező úr egy jócskán átlag alatti produkcióval próbált meg elkápráztatni. Az előzetesből ugyan nem derül ki, de ez a film egy krimi.
Vagy legalábbis annak szánták…

Hidegrázás, libabőr…

5

The Big Bang Theory 1x00 – Unaired Pilot

A Big Bang rajongók számára egy igazi csemegéről van szó, hiszen ez a soha adásba nem került, próbaepizód, mely sok mindenben más, mint a megszokott komédia, de azért magán viseli Chuck Lorre és Bill Prady keze munkáját.
A fanoknak kötelező ez biztos!


Lássuk…

0

Happy Town 1x6 – Questions and Antlers

A misztikus vonalat nem erősítette tovább a mostani epizód, ellenben a háttérben megbúvó összefüggésekre annál is inkább koncentráltak a készítők.
Mondhatjuk, hogy a sorozat egy földhözragadtabb folytatást kapott.
Ám továbbra is jó érzékkel bonyolítják a szálakat, élezik a helyzetet.
Egyre jobban sajnálom, hogy már csak két rész van hátra belőle…

Röviden…

0

Az emberi százlábú (The Human Centipede – First sequence)

A mostani első  filmem az új listáról, egy igazi csemege. Én legalábbis azt hittem az lesz. Egy ilyen borító csak nem takarhat rossz filmet… de igen is, takarhat!
Ez egy elég kisköltségvetésű mozi, ami nem is lenne baj, de talán a legidétlenebb forgatókönyvvel rendelkezik, amit valaha is láttam. A rendező és író, Tom Six nem tudom, hogy honnan vette, hogy ez a film valaha is eladható lesz.
Nehezen hiszem el, hogy ekkora marhaságot szándékosan – és komoly szándékkal – ki lehet találni. De ha ez nem lenne elég… a film több díjat is nyert…

Nincs mit mondani…

1

Happy Town 1x5 – This is why we stay

Az előző rész után ismét felkapcsolt egy sebességgel a sorozat, hiszen rengeteg különösebbnél különösebb esemény zajlott le. Talán a pilot óta ez volt a legerőteljesebb, leghatásosabb felvonás.
Sajnos már csak 3 epizód van hátra…

A Kék Ajtón túl…

0

Zeitgeist: Addendum

A botrányos dokumentumfilm következő felvonása ott folytatja, ahol az első rész abba hagyta. A szuggesztív stílus megmaradt, a mondanivaló tálalása változatlan, a téma sem tér lényegesen az előzőektől. Ám mélyebben megmerül benne…

Katt…

7

J.J. Abrams 'Super 8'-je

Túl sokat nem mond, de 2011-ig még van idő!

0