wouhn blogja

Stargate Universe 1x17 - Pain

Mérsékeltebb epizódot zárt ezen a héten a Stargate Universe. Mondhatnám, hogy kifejezetten gyenge rész volt, mégsem tartom teljesen annak. Kicsit olyan Stargate Atlantis érzésem volt. Ott voltak jellemzők az efféle, átvezető részek. Hogy az SGU mostani etapja vezet-e valahová, még jó kérdés. Azt mindenesetre fontos tudni, hogy már nincs sok rész vissza az évadból.

Tovább...

0

Doktor House 6x21 előzetes

Ütősnek tűnik az évadzáró előzetese!

0

Doktor House 6x20 - Baggage

Nem volt vészes epizód a finálé előtti, bár kissé unalmasra vették a figurát. De legalább elrugaszkodtunk a szokásos koreográfiától és más mederben zajlott le a cselekmény. Ettől függetlenül az évadzáró előfutáraként csalódásnak minősítem, mert nem vezette fel a következő epizódot.

Tovább...

0

Happy Town 1x01 - In This Home on Ice

Ha már mostanában a tévécsatornák kaszálós kedvükben vannak, akkor megragadnám az alkalmat és bemutatnék egy új sorozatot, amelyről hallhattunk már egyet és mást, de a premiernek az ideje csak nemrég jött el. A Happy Town egy városka életét mutatja be. Egyáltalán nem komédiáról van szó, hanem valami komolyabbról. Az első részből nem derült ki túl sok minden, de kedvet csinált a folytatásra. Igazság szerint még fogalmunk sincs, hogy mivel is állunk szemben, de egyetlen dologban biztosak lehetünk. A városka nem az, aminek látszik.

Tovább...

0

V 1x11 - Fruition

Csordogált tovább a V története. Remek hír a rajongóknak, hogy az ABC berendelte a sorozat következő szezonját. A döntés nem meglepő, főleg annak tudatában, hogy az epizódok mindegyike hozza az elvárható színvonalat. A mostani sem volt kivétel, talán kicsit kevesebb izgalmat kaptunk, ellenben rávilágítottak, hogy a következő néhány részben milyen események lesznek középpontban.
Ja, és ha már ki szoktam emelni, hogy milyen neves sorozatszínészek érkeznek rendszeresen vendégszereplőnek a szériába, akkor meg kell említenem, hogy ezen a héten Paul McGillion lépett be a V-be. Hogy marad-e, az még a jövő zenéje.

Tovább...

0

Supernatural 5x22 - Swan Song (évadzáró)

Elérkeztünk az Odaát című sorozat 5. évadának fináléjához, amely korrekt befejezése lett a szezonnak. Majdnem azt írtam, hogy sorozatnak, hiszen eredetileg így lett volna, mivel a készítők eddig a pontig tervezték meg a sorozatot, a csatorna viszont úgy döntött, hogy nem volt még elég a két szellemvadász kalandjaiból, jövőre műsoron kívánja látni a folytatást. Kíváncsi leszek mit hoznak össze az új alkotók. Visszatérve a jelenbe, az ötödik szezon fináléjáról a következő linken olvashattok bővebben.

Tovább...

0

Lost 6x15 - Across the Sea

Érdekes epizód volt így a sorozat finisében. Kizárólag a mitológiára helyezték a hangsúlyt, maga a történet egy tapodtat sem haladt előre. Azzal egyetértek, hogy kellett egy ilyen rész, hiszen sokat megtudtunk a miértről és végre válaszokat kaptunk. Magam részéről szívesebben néztem volna olyat, ahol halad tovább a sztori az előzőleg kitaposott mederben.

Tovább...

0