Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x11 - First Born

Mindig örömteli pillanat, amikor egy ígéretes új szereplőt hoznak be egy sorozat életébe. Most is valami ilyesminek lehettünk szemtanúi, mégpedig a legjobb körítéssel. Amúgy is ráfért már a sorozatra, hogy életképes visszatérő karakterekkel bővüljön a felhozatal, mert az évek alatt a létszámuk egyre csak fogyatkozott. Emellett az sem elhanyagolható, hogy remek hangulatú epizódot láthattunk.

Ismét két szálra bomlott a történet. Mindkét szeletben helyet kap egy-egy Winchester testvér. Magyarul Sam és Dean még mindig nincsenek együtt. Nem tudom meddig fog tartani ez az állapot, szerintem nem túl sokáig. Nem is lenne értelme. Ők ketten EGYÜTT utánozhatatlanok.

Sam sztorija nem lett valami érdekes. A Castiellel közös jelenetei (nem is volt más) hoztak egy jó szintet, de ez sem a történetnek köszönhető, hanem a két karakternek. Ezen a fronton inkább csak lelkizés ment az élet súlyáról és a helyesen cselekvésről.

A másik oldal viszont igazán nagyot dobbantott. Az alapfelállásban Crowley megkeresi Deant, hogy nyomozzanak együtt egy kicsikét. Új cél ütötte fel a fejét. Egy igen erőteljes kard után kutatott a különös páros, amely képes végezni a Pokol Lovagjaival, konkrétan Abaddonnal. A kémia nagyon jól működött a két szereplő között, akik minden tekintetben szöges ellentétben állnak egymással. A beszólások jók voltak, a körítés szintén.

Egy új karakter is megismerhettünk, a bibliai Káin személyében. A férfit Timothy Omundson keltette életre nem is akárhogyan. Már első ránézésre látszik, hogy borzasztó erős figuráról van szó, aki zseniális visszatérő szereplő lehet akár hosszabb távon is. Határozott, karizmatikus emberke benyomását keltette, akitől még Crowley is telecsinálta a gatyáját.

A kard utáni kutatás és a Pokol Lovagjának megölése új célt adott az évad hátralévő részének, miközben Metatront is meg kell találni és kezdeni valamit a kialakult helyzettel. A jövőre nézve én azt várom, hogy hőseink újra együtt dolgozzanak és legyen valami szépen felépített végcél.

7

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről