Válasz a hozzászólásra

Sleepy Hollow 1x07 - The Midnight Ride

Különös, de csak most csillant meg valami számomra ezzel a sorozattal kapcsolatban. Eddig csak szépen teltek a hetek, haladt valamerre a történet, de nem hittem benne, hogy valódi dráma, igazi mondanivaló is várhat ránk. A mostani néhány rész viszont bebizonyította, hogy ha tökösek maradnak a készítők, akkor tényleg jó úton jár a széria. Egy hangulatos folytatás lett a jutalmuk azoknak, akik kitartottak a Sleepy Hollow mellett.

A fejlődés ellenére még mindig nagyon gyermeki hibáktól hemzseg a sorozat. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a készítők nem tudnak leszokni arról, hogy hőseinkkel mindenféle rejtvényeket fejtessenek meg szinte percek alatt. Nagyon életszerűtlen. Jó, azt aláírom, hogy nem lehet várni egy-egy megoldással órákat vagy heteket, de mindenképp lehetne finomítani ezeken a dolgokon.

A másik nagyon zavaró, hogy Abbie kér valami hajmeresztőt a főnökétől, aki nyomatékosan közli, hogy nincs az az isten, hogy ez megtörténjen, a lány győzködi, aztán a férfi belemegy. Ezzel se lenne bajom, ha nem játszanák el minden egyes alkalommal.

A sztoriban viszont van lehetőség bőven. A világvége eljövetele elég színessé teszi a mondanivalót, sok mindent ki lehetne hozni ebből. Pláne, ha ez az esemény szépen lassan be is következik és nem csak hitegetnek bennünket a készítők.

A főszereplők kapcsolata is fejlődik, most már sokkal jobban mozognak együtt. Crane gyermeteg megnyilvánulásai a modern korhoz még mindig jól el tudnak sülni. Szerencsére nincs annyi ezekből, hogy zavaró legyen. A szexvideós jeleneten és a lovas fejének elpusztításán jót mosolyogtam.

Amit még várok, az a valódi dráma. Szeretném látni hőseinket veszíteni, talpra állni, majd újra veszíteni. Lehetne több tétje a dolgoknak lehetnének valódi változások. Ha ezeket meglépik az alkotók, akkor nagyon jó szezonnak nézünk elébe.

7

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről