Válasz a hozzászólásra

Sleepy Hollow 1x06 - The Sin Eater

A hosszabbra nyúlt szünet után ismét új epizóddal köszönthettük köreinkben az egyik legígéretesebb újoncot. A sztori kezd egyre érdekesebbé válni. Külön köszönet a készítőknek, hogy behoztak a szériába egy egészen különleges karaktert, akit egy remek színész kelt életre. Ezúttal a kémiára nem volt panasz, de hogy miért azt a tovább mögött részletezem.

Sosem vagyok kibékülve a két főszereplő együtt töltött játékidejével. Valahogy nem klappol kettejük viszonya. Most azért nem panaszkodok erre, mert hőseink szinte végig külön voltak. Az epizód elején látott közös jelenetek kifejezetten tetszettek.

A mai alkalom arra volt jó, hogy jobban kivesézzük Crane nem éppen izgalommentes múltját. A férfi tartogat még számunkra meglepetéseket, ez kétségtelen.

Ha mindez nem lenne elég, eljött közénk a mindig lehengerlő John Noble, aki olyan lény bőrébe bújt, aki nem mindennapi képességekkel rendelkezik. A Sin Eater, vagyis „bűnfaló” néven emlegetett ember képes megtisztítani bárkit a bűnöktől. Jelen esetben képes Crane lelkét elválasztani a lovasétól. Erre ugye azért van szükség, mert ha a lovas meghal, akkor főhősünk is odavész.

Noble remekül játszott, az ő karakterében is nagyon sok potenciál rejlik. Ráadásul a hírek szerint fel fog tűnni a második évadban is.

A sztori maga nem lett valami eseménydús. Nagyjából ugyanazokat a köröket jártuk végig, mint eddig mindig csak kicsit más köntösben.

Összességében egy jó hangulatú és igen fontos epizóddal tért vissza a Sleepy Hollow. Ha a történések még nagyobb hangsúlyt kapnak és az írók elég tökösek lesznek, akkor bármi lehet még.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről