Válasz a hozzászólásra

The Walking Dead 3x07 - When the Dead Come Knocking

Régóta várjuk már a percet, amikor a két tábor összecsap, a vezetők egymásnak feszülnek, rég nem látott fivérek veszik fel a harcot ellentétes oldalon. A cél már nem csak a túlélés, hanem a bosszú és a hatalom. Valami ilyesmire számítok a 16 részes szezon második felében. A mostani epizód remekül vezette fel az eseményeket, pont olyan hatásfokon égett, hogy kedved csináljon a folytatáshoz.

Talán még Merle sincs tisztában azzal, hogy mekkora butaságot követett el, amikor magára haragította Ricket és barátait. Glennék elrablását hőseink nem nézték tétlenül. Szerencsére jött az örökké mogorva Michonne, aki útbaigazította a kis csapatot Woodbury felé.

Az érzelmi hullámvölgyön átesett Rick úgy tűnik ismét jól van és képes a hátán cipelni az egész csapatot.

A Kormányzó is kimutatta a foga fehérjét. Még egy fokkal eltolták a karaktert a rossz irányába. Látszik, hogy a férfi nem fél bemocskolni a kezét, ha a hatalom megszerzéséről van szó. Mivel erre megy ki minden. Manipulálás és hatalom. Nagyon jót tesz a sorozatnak egy ilyen figura.

Andrea pedig vastagon benyeli a Kormányzó minden meséjét. Persze a leányzó sem hülye, a végén nagyot fog koppanni. Kezdve azzal, hogy egy érdekfeszítő kísérletben vett részt a város tudósával. A valóság sajnos az, hogy aki egyszer zombivá lett, az úgy is marad. Nincs gyógymód. Mondjuk ez annyira nem meglepő.

Megkaptuk a heti zombi horda adagot is. A készítők mostanában többet kedveznek a horrorra vágyóknak.

Tekintsük ezt a részt amolyan felvezetésnek a nagy vérengzés előtt. Minden adott ahhoz, hogy az évad hátralévő része ugyanolyan izgalmakat nyújtson, mint a kezdet.

Összességében egy jó színvonalú felvezetést láthattuk. A szálak kezdenek összeérni a rajongók kezdik dörzsölni a tenyerüket.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről