Válasz a hozzászólásra

Doktor House 7x15 Repeszek (Bombshells)

Ebben az epizódban teljesen két különböző szálon futnak az események, már csak azért is, mert szokatlan módon két páciens van. Az egyik egy fiatal fiú, a másik a kórház egyik doktornője. Az epizód "különlegessége" továbbá, hogy különböző bevágások vannak (amiket House vagy Cuddy álmodnak). Ebben a részben a dolgok hol jóra fordulnak, hol rosszra, hol még rosszabbra.

Reggel van. Cuddy (Lisa Edelstein) meglepődik, hogy egyedül ébred, lemászik az ágyról és ekkor valaki elkapja a bokáját. Persze, hogy House (Hugh Laurie) az, órákat tölt az ágy alatt, csak hogy megijeszthesse, de ő már csak ilyen. Cuddy nem haragszik inkább szerelmesen összebújnak, de ezután nem sokkal minden megváltozik. Az idillnek talán örökre vége!?

Cuddy miután vért talált a vizeletében rettentően megijed, ezért rögtön orvoshoz fordul. House úgy véli nincs semmi baja, csak képzelődik. De Cuddynak rossz előérzete van, ezért gyorsan elkészítteti végrendeletét, eldönti kinél helyezzék el Rachel-t stb. Nos ezek talán túlzásnak tűnnek, de abban igaza van, hogy egy egyedülálló anyának jobb ezt minél korábban elrendezni. Cuddy ultrahangja szerint a veséjében van valami daganat. House még ekkor sem gondolja komolynak, de a biopszia eredménye sem egyértelmű.

Mindenki azzal győzködi House-t, hogy most ott kellene ülnie, Cuddy ágya mellett, de nem bír. Inkább odaküldi Chase-t (Jesse Spencer). Később aztán ő is megjelenik a kórteremben.

Eközben a team nagyjából House nélkül egy 16 éves fiú esetén dolgozik. Aki vért köhögött fel, aztán ő is véreset pisil, lebénul az egyik oldala stb. A fiú depressziósnak mondja magát, de később kiderül, hogy más van a háttérbe. Taub (Peter Jacobson) nagyot csalódik, mert úgy érezte a fiú, olyan, mint ő volt régen, de téved...

Mindenképp nézd meg az epizód végét, mert olyan dolgok történnek az utolsó pár percben, melyek azt hiszem, hogy nagy mértékben befolyásolni fogják a következő epizódokat.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről