wouhn blogja

Fringe 2x17 - Olivia. In the Lab. With the Revolver

Kicsit visszavettek a tempóból a Fringe készítői, ezen a héten egy random részt kaptunk, amely szokás szerint ilyen-olyan módon kapcsolódott Dr. Bishop-hoz.
A másik probléma is tovább gyűrűzött, Olivia nagy dilemma előtt állt. Elmondja Peter-nek az igazságot vagy zárja magába örökre?

Tovább...

0

FlashForward 1x15 - Queen Sacrifice

Nagyon becsülöm ebben a sorozatban, hogy mindig a helyén van. Számomra óriási meglepetés, hogy végre nézhetek egy olyan szériát, amely hétről hétre mindig hozza ugyanazt a színvonalat. Egyik rész sem rosszabb a másiknál, mindegyik mondanivalója fel van építve és szinte mindegyik vége üt egy akkorát, hogy beleremeg a föld.

Tovább...

0

Leverage - A teljes első évad

Nem is olyan régen ismerkedtem meg közelebbről a TNT saját készítésű sorozatával, amely 2008-ban kezdődött és a Leverage névre hallgat.
Idehaza a Viasat 3 jóvoltából már megismerkedhettünk vele. Magyar címe: Lépéselőnyben. Aki ismeri, jól tudja miről van szó. Egy könnyed, lendületes széria, amely egy valamit nagyon tud. Szórakoztatni.
A karakterek és színészek kiválóak, az alaptörténet se mindennapi, bár nem mondanám korszakalkotónak.
Lényeg, hogy ha önfeledt szórakozásra vágytok, adjatok neki egy esélyt, nem bánjátok. Humor, akció, hülye jelenetek.

Részletek itt...

0

Supernatural 5x17 - 99 Problems

Jó látni, hogy végre haladunk valahová. Párszor elgondolkodtam már azon, hogy egyes tévécsatornák 13 részes évadai mennyivel nagyobb pörgést szoktak eredményezni. Az egyik oldalról jó, hogy 22 részt izgulhat végig az ember, másrészt sajnos olykor elvész a mondanivaló.
Visszatérve az imént látottakra, úgy érzem most tartunk ott, ahonnan már nincs visszaút. Az események felpörögnek és kirajzolódik az „epikus évadzáró”.

Mindez a tovább mögött...

0

Lost 6x11 - Happily Ever After

Elég érdekes epizódot láthattunk ezúttal. Egyszerre volt kissé unalmas és érdekes. Mondjuk úgy, hogy megadta a kezdő lökést az évad hátralévő részeinek.
Heti főszereplőnk Desmond volt, akinek egészen egyedi élményben lehetett része.

Folytatom...

0

Stargate Universe 1x11 - Space

Visszatért közénk a Stargate Universe is. Meg kell mondjam amilyen jó volt az utolsó rész a szünet előtt, annyira jó volt a visszatérés is. Nagyon el lett találva minden, végre történtek dolgok, olyanok amelyekre azt hiszem mindenki várt.
Nálam a hét nyertese egyértelműen a Stragate Universe.

Tovább...

0