wouhn blogja

Kings 1x04 - First Night

A béke megkötése utáni első éjszaka elbeszélése kicsit gyengébbre sikerült a vártnál. Az előző részek jobban tetszettek, valahogy most nem pörögtek az események, minden túl kiszámítható volt és a sztori sem nyűgözött le.

Tovább...

0

FlashForward 1x20 - The Negotiation

Mielőtt rátérnénk az epizód elemzésére, emlékezzünk meg egy kicsit a szomorú hírről, amelyről azt hiszem minden sorozatkedvelő tud már. Az ABC hivatalosan is elkaszálta a sorozatot, nem lesz több évad, nem lesz folytatás. A múltheti cikkemben már kicsit körbejártam az ügy hátterét, most sem tudok több okosságot mondani. Egyre többször olvasom mostanában, hogy a széria rossz és nem is bánja senki, hogy ez lett a sorsa. Én igenis bánom, mert végre képernyőre került valami meglepő, valami váratlan, valami izgi. Nem is értem, hogy egy ilyen kaliberű sorozatnak miért nem adnak még egy esélyt. Szerintem mindenki tudna mondani olyan példát a csatorna műsorkínálatából, amely jobban megérdemelni, hogy levegyék a műsorról. Na, de mindegy, így hozta az élet, fogadjuk el a döntést. Örüljünk inkább annak, hogy a készítők előre látták a véget és olyan befejezést kapunk, amely elvarrja a szálakat és lezárja a sorozatot. Nem maradnak hátra tátongó lyukak.

Tovább...

0

Fringe 2x22 - Over There: Part 1

Huh, gyerekek ez nagyon jó volt! A második évad dupla zárásának első felvonását követhettük nyomon. Tetszik, hogy dupla résszé varázsolták a finálét. A tavalyi hajrá csalódást keltett, remélem a mostani sokkal jobb lesz. Ehhez minden lehetőség adott, hiszen a 22. rész nagyon oda tette magát.

Tovább...

0

Happy Town 1x02 - I Came to Haplin for the Waters

Még mindig a történet és a karakterek felvezetésénél tartunk, ezért az epizód első fele kissé unalmasnak mondható, de a pilothoz hasonlóan a vége felé bedurvultak az események. Van valami ebben a sorozatban. Valami megkapó, valami különös, amitől tovább akarja nézni az ember. Szeretjük a rejtélyeket, szeretjük, ha valami nem az, aminek látszik. Szeretjük a Happy Town-t.

Tovább...

0

Kings 1x03 - Prosperity

Tovább gyűrűzött a történet a harmadik részben is. Ha visszaemlékszünk, akkor az előző etap végén apró reménysugár gyúlt, hogy a két óriáshatalom békét köt egymással. Vajon tényleg vége a háborúnak? A király sógora beváltja a fenyegetést és kiüríti a kincstárat, ha a béke megszületik? A tovább mögött mindenre választ adok.

Tovább...

0