wouhn blogja

Persons Unknown 1x03 - The Way Through

Túl vagyunk a harmadik részen, amely ismét hozta a kötelező hangulatot, mindemellett a sztori is kezd kibontakozni. Nekem továbbra is tetszik a sorozat, mondhatnám, hogy egyre jobban kezdi kinőni magát. A karakterek továbbra is sötét lónak számítanak, alig tudunk róluk valamit. Úgyszintén a környezet, amely jelentősen részt vesz a misztikum kibontakozásában.

Tovább...

0

The Gates 1x01 - Pilot

Sokan remélték, hogy az ABC nagyot alkot a The Gates című új sorozattal és keményen bekapcsolódik az uborkaszezon minőségi kínálatába. A bevezető rész után úgy gondolom, hogy mindez kósza ábránd marad, hiszen a pilot csúnyán leszerepelt, legalábbis nálam. Hiába a széria misztikus vonala, nem hozott semmi újat, semmi izgalmasat. Egyáltalán semmi olyat, amely után bátran ki merném jelenteni, hogy érdemes folytatni. De ki-ki döntse ezt el maga.

Tovább...

0

Tiltakozás a FlashForward kasza ellen - videó

A rajongók akciója sem járt sikerrel, hogy rehabilitálják kedvecüket. Az alábbi felvétel Chicago-ban készült, ahol a lelkes tévénézők a földre feküdtek 2 percre és 17 másodpercre, így adva hangot nemtetszésüknek a sorozat halálával kapcsolatban.

0

Előzetes: The Smurfs

0

Persons Unknown 1x02 - The Edge

Még mindig tartom, hogy a Persons Unknown lehet a nyár sorozata. Persze csak ha tartja magát. A második rész semmivel sem volt rosszabb a bevezetőnél, így továbbra is a nézhető tartományba esik a széria. Történtek dolgok a mostani etapban is, hőseink mozgolódtak jobbra-balra, de egyetlen dologra rá kellett jönniük. Nincs menekvés.

Spoilerekkel folytatom a tovább mögött...

0

Rubicon 1x01 - Pilot

Az AMC csatorna a napokban mutatta be legújabb sorozatának, a Rubicon-nak a bevezető részét. A dolog pikantériája, hogy bő másfél hónap múlva, augusztus elsején várható a folytatás, ha minden összejön. A szériával kapcsolatban lehetett hallani egy-két olyan infót, hogy a csatorna legújabb üdvöskéje lehet. A pilot után ettől talán nem kell tartani, mert akármennyire is érdekes maga a történet, a bevezető rész mindent csinált, csak kedvet nem.

Tovább...

0