Véres Valentin

Senki se tud horror filmet készíteni? Ennyire nehéz lenne?

Biztos az, hiszen nagyjából a Fűrész 1 óta nem láttam olyat, amire azt tudnám mondani, hogy igen ez egy jól eltalált alkotás.

A My bloody Valentine sem fogja megváltani a világot történetével, azonban elismerem, hogy a 3D-s megvalósítás nagyon ötletes és jól illik a műfajhoz. Jensen Ackles alakítása sem dobta fel ezt a nagyon szegényes mozit, csupán az emelhető ki pici pozitívként, hogy végig találgathattuk ki lehet a gyilkos, kit rejt a maszk. A film tele van logikátlanságokkal, amelyek helyenként túlmennek a fizika és a józan ész határain is. A sztori nem ragadott meg túlzottan, mondhatjuk, hogy valami egyszerűt akartak köré írni annak a ténynek, hogy egy gázmaszkos bányász csákánnyal mészárolgatja a derék polgárokat. A vége pedig vegyes érzelmeket kelt a nézőkben, vannak akik jónak tartották ezt a megoldást, vannak akik szerint végleg feltette a „citromkoronát” az egész koncepcióra.

A véres jelenteket próbálták kreatívan összehozni több kevesebb sikerrel. Az elmebeteg gyilkos figura előszeretettel hagyott vérrel írt üzeneteket a falakon, az egyik helyen olyan trendi próbált lenni, hogy a „for” szócskát „4”-es karakterrel helyettesítette. Nem rossz egy közel 60 éves bányásztól.

Ami még megtalálható a filmben: szex, meztelenkedés, vér vér vér, feleslegesen erőltetett szerelmi szálak. A karakterek egytől egyig önző, féltékeny, idióta barmok, akik egymást marják.

Összegzésképpen azt tanácsolom, hogy aki tudja kerülje el ezt a filmet vagy nagyobb baráti társasággal nézzétek, úgy még elmegy vígjátéknak.

5
A-fraid képe

Nem értem miért mondod

Nem értem miért mondod ezt???

Jó vót'!!!!! Valamire... XD

 


Ha vége más lett volna, picit

Ha vége más lett volna, picit dobott volna a dolgon. Maga az alapötlet érdekes, ugyhogy nézhető kategória sztem ez a film :)

Jóval jobb a film mint

Jóval jobb a film mint amilyennek beállítod.

A-fraid képe

Ez a dolog tudod úgy működik,

Ez a dolog tudod úgy működik, hogy valakinek tetszik, valakinek meg nem.
A művészetnek minden ága, szubjektív kategória volt mindig is.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről