Gyilkos tréfa/ Poénnak gyenge, de majdnem halálos.

A mai választás a Gyilkos tréfa című horror. Az eredeti cím, Amusement, ami egyébként szórakoztatást, mulattságot, élvezetet, időtöltést jelent.
Tehát a fordítóknak újabb ötös. E horror mozit egyébként állítólag kis hazánkban készítették, és bizonyos helyeknél valóban olyan érzésem volt, hogy igen ez Magyarország. Egyébként a stáblistát megnézve csupán a háttérmunkások 95%-a magyar, ám mégis azt mondom erre a filmre nem igazán lehetünk büszkék.
Trailer, ha jók az idegeid:


Folytatás, ha a trailer után még bírod…

„It’s funny… right?” Ha legalább vicces lenne… de sajnos nem az.
Ez a film kifejezetten rossz!
Tudjátok vannak olyan horror filmek, amiket úgy készítenek, hogy annyira szánalmasak, hogy vígjáték lesz belőlük.
Sajnos ez a film nem úgy rossz, ellenben szánalmas.
Menjünk sorban.
A story eleinte három szálon fut, három nő életét követhetjük soron. Az egyik, a női főszereplő, aki elmegy a rokonaihoz és vigyáz a gyerekekre este, de kiszúrja a szobájában dekkoló, ocsmány, embernyi bohócot. A filmben egyedül a bohóc tetszett, de mint sejteni lehetett a bábu megmozdul és elkapja a nénit.
A következő körben egy pár utazik az éjszakában konvojban és ott futnak össze az elmebeteg főszereplővel, aki azt állítja a családjával utazik, miközben rajta kívül senki nem ül a kocsijában.
No comment.
A lényeg, hogy a csajt elkapja, a csávót elteszi láb alól.
A harmadik nő pedig úgy kerül a képbe, hogy elmegy a szállodához a barátjával, ahol mellesleg ez a beteg agyú férfi él, mivel előző este a barátnője odament egy pacákkal.
A barátnője nem tért vissza és a harmadik számú páciens aggódni kezdett. Először a barátját küldte be, majd miután az se jött vissza, ő maga lépett a tettek mezejére. Innentől kezdve már csak két szálon szaladunk tovább.
A bohócos módszerrel elkapott csajnak eljátsza a foglyulejtője, hogy megmenekült és most az FBI kérdezi ki. De a csaj szép lassan rájön az átverésre és menekülni kezd.
A másik szálon a csaj, aki besunnyogott a házba, megtalálja a barátnőjét, akit bizarr módon belekötöztek az ÁGYBETÉTBE. Durva, mi?
Egyébként a film ehhez hasonló gagyiságokkal van tele, és ami az egész filmet tönkre teszi:
A főszereplő, elmebeteg, idegesítő, agybomlasztó nevetése.
Nagyon ciki…
Menet közben kiderül, hogy e négy embernek közös a múltja és ez a gyilkos „mókázásának” indítéka is.
A főszereplő csaj végül szembekerül a „nevető emberrel”, de menekülni kényszerül, barátnőivel együtt.
A menekülést is nagyon rosszul találták ki, mert nem elég, hogy valami istentelen nagy komplexumban flangálnak percekig, ami a föld alatt kell legyen, mert a szálloda nem elég nagy hozzá. Illetve a kijárat a film egy másik, korábbi helyszínére vezet, ami nem hinném, hogy a közelben lehet.
Lényeg a lényeg. Ez a film rossz! Unalmas, sablonos, jó pár rosszul megoldott és megjelenített szituációval. Egy közepesnél gyengébb horror.

2

Szerintem nem azért rossza

Szerintem nem azért rossza mert unalmas meg stb. hanem mert degenerált, főleg a vége szerintem elmebeteg dolog ez a bőrlenyúzás meg belső szervek meg ilyesmi. Az egész stáb pszichopata és gumiszobában volnaa helyük.

ők csak a munkájukat végzik.

ők csak a munkájukat végzik. ;) másnak az degenerált dolog, ha valaki egy irodában dolgozik. ;)

A-fraid képe

Köszi a kommentet! Pontosan

Köszi a kommentet!

Pontosan ezek miatt válik unalmassá, mivel mindegyik filmben ezt kapod.

Nyúzás, vér, belek, majd ismét.

A-fraid

Hát én is ma néztem meg a

Hát én is ma néztem meg a filmet... csak véletlen akadtam rá a neten, de úgy gondoltam a trailerből, hogy 1,5 órát megér. Én is elég sok horrort nézek, több horroros oldalt is csináltam illetve segítettem, szóval elég jártas vagyok a horror világában, de amit itt láttam az kiütött. Az eleje úgy, ahogy tetszett... ( a bohóc miatt) hiszen emiatt futkosostt a hideg a hátamon, de ami az uán történt a szánalmassal egyenlő!!! Sajnos ott kezdődött a baj, hogy nem értettem!!! Minden filmnek van egy alapja, de ennek SEMMI!!! Elmondja, hogy intézetbe került... DE MIÉRT??? EZ ANNYIRA LÉNYEGTELEN??? UTÁNA 3 EGYMÁSTÓL KÜLÖN HELYSZÍNT LÁTUNK. Na akkor következő kérdés: Hogy kerültek ezek a a városok vagy mit tudom én mik egymáshoz olyan közel, hogy a szálloda az elszigetelt tanya és a földalatti komplexum érintkezik... Aki elakar venni 1,5 órát az életéből az nézze meg nyugodtan, bár a bohóc ruha az ténylerg jó lett, de ez a 2 perc a 81  percből igen gyatra...

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről