The Walking Dead 2x06 - Secrets

Dögunalom. Talán így lehetne a legjobban jellemezni azt, amit mostanában látunk. Enyhén szólva fantáziátlanok az írók, amivel még nem is lenne baj, de kezdünk átmenni Született Feleségekbe. Ezt nem sértésnek szánom, csupán egy poszt-apokaliptikus sorozatban ne az legyen már a legnagyobb probléma, hogy ki kitől terhes. Ezen kívül szó szerint nem történik semmi. A részek végi érdekes jeleneteket a következőben egy tollvonással elintézik. Semmi változatosság, semmi újdonság, semmi történet. Borzasztóan rossz irányba halad a szezon.

Annyi mindent megmutathatnának nekünk ebből a rendkívül érdekes világból. Ehelyett farm ahol élünket játszanak a nézővel. Komolyan nem hiszem el, hogy már eltelt az évad fele és alig történt valami. Próbálják a produkciót a karakterekkel eladni, közelebb hozni a peremembereket is a nézőhöz. Csak valahogy ez nem sikerül. Ilyenkor eszembe jut, hogy a Lostban milyen egyéniségeket láthattunk. Itt semmi ilyet nem tudok felfedezni. Nagyon kár érte, hogy idáig jutottunk.

Az előző rész végi nagy felfedezést, miszerint járkálók vannak a pajtában egy csapással elintézik. Azt gondolná az ember, hogy ettől megindul valami, a békés farmerélet a múltba zuhan, de semmi. Az öreg doki azért tartja ott a holtakat, mert számára ők csupán betegek. Majd ha a nagyokosok kifejlesztik az ellenszert, akkor minden jóra fordul. Anyuka és mostoha gyerek visszatérnek a kapáláshoz.

A másik szálon Lori mutatja a rosszabbik arcát. Terhes, de fogalma nincs, hogy mit kezdjen a gyerekkel. Oké, átérzem a drámát, hiszen egy ilyen világba szülni kész öngyilkosság, közben ott van a másik oldal, hogy mindenkinek jár egy esély. De azt kell mondjam, hogy ez a dráma a mostani lelassult és beszűkült tempóval nem jön át, hanem tovább idegesíti a nézőt. Legalább Rick megtudta, hogy a felesége kavart a legjobb barátjával.

Shane karaktere is kezd kibontakozni, megláthatjuk az igazi énjét. Még nem tudom mennyire van igaza Dale-nek, amikor a szörnyeteget látja a fériban, de tény, hogy Shane bármit megtenne, hogy a saját bőrét mentse. Ettől függetlenül amit a csapatért tett az elvitathatatlan.

Sophia továbbra sincs meg, az események egy tapodtad sem mozdultak előre. Nagy kár.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről