Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x12 - Sharp Teeth

Az előző heti iránymutatást követően egy jóval átlagosabb, hétköznapibb résszel találtuk szembe magunkat. A heti random epizódok általában nem vezetnek sehová, de mégis szerves részét képezik a hosszú évadoknak. Ilyenkor van lehetőség kerek egész történetet mesélni humoros vagy kevésbé humoros formában. Ha mindehhez neves visszatérő szereplő is társul, akkor garantált a szórakozás.

Régen láttuk már az ügyefogyott, de mindig tiszta lelkű Garth-ot. A fiatal vadász hirtelen előkerült, Sam és Dean pedig felfigyeltek erre.

Ott tartottunk, hogy a tesók különváltak és mindketten próbálnak helytállni a saját ösvényükön. Mi nézők persze tudjuk, hogy ez az állapot nem tarthat sokáig, hiszen a két karakter együttes jelenléte adja a sorozat sava borsát. Kicsit már elcsépelt ez a sok lelkizés, főleg ha nem társul hozzá semmi maradandó.

A lényeg, hogy tiszta véletlenségből fut össze újra a két fivér és innentől kezdve – kényszerből – elválaszthatatlanok.

A heti ügy nem volt túl humoros, hacsak az alapfelállást nem vesszük annak, na meg persze Dean arckifejezéseit. Gart-oh megharapta egy vérfarkas, amitől ő is azzá vált. Bár ez túl sok mindenben nem nyilvánult meg, mi mégis elhisszük neki.

A sztori maga nem verdeste a plafont, nem voltak igazán ütős drámai jelenetek. Minden szépen csordogált a maga medrében, ahogyan 9 éve megszokhattuk. Tipikus töltelék epizód, semmi több.

Összességében egy teljesen átlagos részt láthattunk, amelynek színvonalát Garth személye emelte meg egy kissé.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről