Válasz a hozzászólásra

Supernatural 8x02 - What's Up, Tiger Mommy?

Kifejezetten gyengének találom a folytatást. Valahogy nem illik a Supernatural filozófiájába egy ilyen rész. Az évadnyitótól sem dobtam hátast, de mégis jó volt újra látni a sorozatot, megjelölni a bejárandó utat, dobni valami csontot a közönségnek. Sajnos ezúttal a kreatív ötleteknek nyomát se láthattuk, sok helyen szúrták el a dolgot a készítők.

Ott van például Kevin anyjának meglátogatása, kiszabadítása, tetoválása, stb. Annyira érdektelen és unalmas, amennyire csak lehet. Pedig anyuci hozta a formáját, mint karakter egész korrektül megállta a helyét, de egy cseppet sem illik bele a sorozatba. Plusz ha megnézzük mennyi logikátlan lépés követte a másikat lefordulunk a fotelből.

A következő rendkívül gyenge láncszeme a sorozatnak, amikor hőseink összeakadnak egy csomó olyan teremtménnyel, akik a kisujjukkal darabokra cincálhatnák őket. Nyilván ez sosem következik be, csak amit még ki is emeltek az epizódban, miszerint falhoz lökdösik a Winchestereket. Ha öt másodpercig rágódunk ezen, szembetűnik, hogy ez mekkora baromság.

Valahogy a mostani rész nem volt jól összerakva, nem éreztem stílusosnak és hitelesnek, sokkal inkább ferde szemmel néztem magam elé. Ez utóbbit persze nem a megszaporodott ázsiai jelenlét miatt. Nem volt meg az egész kellemes és ismerős hangulata, amit megszoktunk. Inkább tűnt paródiának humor nélkül.

Nincs is értelme többet írni erről, inkább gyorsan felejtsük is el és bízzunk a folytatásban.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről