Supernatural 8x19 - Taxi Driver

Felemás érzelmeim vannak, pedig egy meglepően jó részen vagyunk túl. Végre foglalkoztak a főszállal, mindenki itt volt, aki számít. A legnagyobb problémám az epizóddal, hogy sokkal jobb lett volna két darabban elmesélni a történetet.
Az évad vége már a nyakunkon, lassan el lehet gondolkozni, hogy mit is várunk a finálétól. Valamiért az az érzésem, hogy nem fogják lezárni az idei sztorit a következő néhány részben.

Az egyik legerősebb érv a Supernatural ellen, hogy borzasztóan kevés visszatérő szereplővel operál a sorozat. Erről sokat prédikáltam én is. Most végre mindenki itt volt, aki számít, így ebből a szempontból nem lehet hiányérzetünk.

Még a jó öreg Bobby-t is viszontláthattunk, pedig erre egy lyukas garast se tettem volna fel. Itt volt még Crowley, Naomi, Benny és Kevin.

A sztori finoman szólva nagyvonalúra sikerült. Gyakorlatilag amiért a fiúk évadokon át szenvedtek, azt most 3 perc alatt elintézték. Ez a pokolba lejárás retúr jeggyel dolog egy kicsit merész lett. Jó, aki annyira rajong a sorozatért, mint én az el tudja nézni még ezt is. A legfájóbb viszont az, hogy lazán megcsinálhatták volna két részesre ezt a sztorit, annyi potenciál volt benne.

A vége nagyon össze lett csapva. Szinte érződött, hogy úgy tuszkolták bele a játékidőbe a sok mondanivalót. Pedig itt azért volt dráma is és fontos szereplő halála, ami azért maradt valamelyest súlytalan, mert túl gyorsan pörögtek az események. Össze lett csapva, nincs jobb szó rá.

Még a Kevines részek is szórakoztattak, Bobby-nak örültem, Crowley hozta a formáját, Naomi olyan volt, mint eddig. Csak Castiel hiányzott, hogy teljes legyen a banda. Remélem Bobby-t viszontlátjuk még valaha.

Közben Sam végzett a második próbatétellel. Most már csak egy maradt hátra és a fiúk beteljesítik küldetésüket. Csak ehhez tudni kellene az utolsó próbát, ami a megváltozott körülmények miatt nem lesz egyszerű.

Összességében egy jól kitalált epizódot kaptunk meghatározó szereplőkkel és jó néhány butasággal. Ha két rész lett volna, sokkal jobb lett volna.

7

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről