Válasz a hozzászólásra

Supernatural 7x22 - There Will Be Blood

Ugye minden rajongó tudja, hogy a Supernatural is vissza fog térni jövőre a kilencedik évaddal, aminek nagyon örülünk. A finálétól már csak ez az egy epizód választott el bennünket. Nem csoda, hogy a mostani 40 perc ennek az eseménynek a jegyében telt. Lepakolták nekünk a kártyákat az asztalra, már csak az a kérdés, hogy mennyire jön majd ki a lépés, mennyire tud elkápráztatni a befejezés.

A színvonal nagyjából ugyanolyan, mint a szezon nagy részében. Azt még nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír, mindenesetre egy elég közepes évadon leszünk túl nemsokára.

Ezúttal Castiel nem kapott szerepet ellentétben Bobby szellem urasággal, aki magánakcióba kezdett Dick Roman ellen. Nem tudom még, hogy a készítőknek mi a tervük a karakterrel, csak remélni tudom, hogy visszacsinálják ezt a szellem dolgot, mert többet árt a sorozat misztikumának, mint bármi más. Jó volt, érdekes volt, de szeretnénk visszakapni az eredeti Bobby-t ha lehetséges.

Némi nyomozgatás után a Winchester urak rájöttek, hogy egyetlen alfa még életben van, aki nem más, mint a vámpírok mindenható ura. Gondolom mindenki számára világos, hogy ezek a vérszívók milyen viszonyt ápolnak a vadászokkal. A fiúk nem is gondolták, hogy könnyű menet lesz az öreg vérének megszerzése.

Pedig ha megvan az alfa, Castiel és Crowley vére azzal már felvehetik a harcot a leviatánokkal. A megoldás pofon egyszerű. Ha a fővezér meghal, az összes fekete vérű elpusztul. Egyszerű, mi?

Ahogy azt már kitalálhattátok, a rég nem látott Crowley is tiszteletét tette. Mark A. Sheppard jelenléte mindig óriási pluszt az aktuális részhez. Ez most is így lett volna ha többet szerepeltetik, de ami késik nem múlik.

A történet előrehaladtával a vámpírok mindenható urát jól arcul csapta az igazság amikor rájött, hogy a leviatánok őket is holtan akarják látni. Ezért önként és dalolva adta át a vérét a Winchestereknek, hogy azok kinyírhassák a fekete taknyokat.

Összességében egy mérsékelten jónak mondható felvezetést kaptunk a fináléhoz.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről