Válasz a hozzászólásra

Supernatural 7x19 - Of Grave Importance

A pár héttel ezelőtti etap vége tartogatott némi érdekességet, amit vétek lett volna ennyiben hagyni. A mostani epizód a rajongók számára különleges marad, mégsem mondhatjuk, hogy túlzottan magával ragadott volna. A történet csak minimálisan haladt tovább.

Aki nézi a trailereket az tudhatja jól, hogy Bobby szelleme kerül középpontba. Ugye tudjuk jól, hogy bár hőseink vadászhoz méltó temetést rendeztek a mindig morcos barátnak, aki mégsem nyugodhat békében, hiszen Dean magánál hordja egyik személyes tárgyát, ami a lelkét itt tartja.

Továbbra is tartom, hogy vétek volt az írók részéről így elcseszni a karaktert. Ez tipikusan olyan semmilyen megoldás. Vagy legyen tényleges dráma és nyírják ki Bobbyt vagy hagyják úgy, ahogy van. Ezzel a transzformációval elég nagy öngólt lőttek.

Mindemellett kicsit nyomasztó is volt a rész, főleg ha belegondolunk, hogy vajon mi vár majd odaát. De most nem is erről van szó, hanem egy szellem-járta amerikai házról. Eléggé American Horror Story érzésem támadt. Hőseinket elszólítja a kötelezettség, meg akarták találni egyik bajtársukat, Annie-t, akihez látszólag elég közel állnak, mégsem emlékszem, hogy valaha is szerepelt volna a sorozatban.

Annie sajna a fallosz rosszabbik oldalán találta magát, hamar elhalálozott. Szelleme elég kedélyesen elbeszélgetett Bobbyval, amelyből megtudhattuk, hogy mi a helyzet mostanság.

Eljártuk az ilyenkor szokásos köröket, a fiúk eléggé háttérbe szorultak és úgy kóvályogtak össze-vissza, mint gólyakaki a levegőben. Egyértelműen Singer uraság volt a középpontban, aki szépen lassan kitanulta hogyan adhat „életjelet” magáról.

Összességében egy Bobby-centrikus részt láthattunk, amely nem hozott ezen felül semmi extrát, de a morózus szakállas fickó miatt öröm volt végignézni.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről