Nagyon vadon 3

Az első rész nagyon tetszett, aztán a második már kevésbé, de ez ismét nagyon jól sikerült. Elliot a félszarvú szarvas és Boog a nemrégiben még házikedvencként édességet zabáló grizzly medve nagyon régóta barátok, de mióta Elliot megnősült és gyerekei vannak, azóta Boog magányosnak érzi magát. A legjobb ebben a harmadik részben, hogy mindenki szerepet kapott benne, aki valaha is megfordult a furcsa pár körül, sőt új karakterek is jöttek.

Boog már nagyon unatkozik új erdei otthonában, és szeretné elhívni barátait egy kantúrára. Igen, ez az amire gondoltok, férfiak elmennek együtt "kalandozni". Mivel ezek erdei állatok, így jelen esetben nem egy féktelen nagy piálásra, kocsmázásra, sztriptízbározásra kell gondolni. hanem csak kirándulni az asszonyok és a porontyok nélkül.

Minden erdőben élő "pasi" megígéri, hogy részt vesz Boog által szervezett túrán, de sorban lemondják mindannyian. A rendkívül csalódott medve így kénytelen egyedül útnak indulni. Útja éppen egy vándorcirkusz felé viszi, ahol két grizzly is él, az egyik egy Boogra megszólalásig hasonlító hím, a másik egy (Boog szerint) gyönyörű grizzly lány. Mivel Boog szeretné megismerni a macilányt közelebbről, hasonmása pedig a vadonba szeretne kijutni, így cserélnek.

A hasonmás visszatér Boog lakhelyére, míg Boog fellép a cirkuszban. Azt beszélik meg, hogy néhány nap múlva visszacserélődnek, csakhogy a hasonmásnak más tervei vannak. Pedig Boogot nagyon szorítja az idő, mert a cirkusz igazgatója szeretne továbbállni, méghozzá Oroszországba.

Elliot és a többiek mind Boog keresésére indulnak, majd a kiszabadításán ügyködnek. Ez persze rengeteg poénhoz vezet. Eközben pedig a jól ismert házi kedvencek (élükön a még mindig kissé idegbajos Fifivel) is beszállnak a mentőakcióba.

Akinek tetszett az első vagy a második rész, annak ez is fog. gyerekekkel is megnézhető animáció, mert nincsenek benne vérengzések, sem ijesztő dolgok. Bátran merem ajánlani az animációs filmek kedvelőinek, a kisgyermekes családoknak egyaránt!

5

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről