Mr. Brooks/ Mindenkinek van egy másik oldala

„Hello! Kérem, ezt ne csinálja!”

Ezzel a szöveggel fémjelezném a mostani írásomat. A most következőkben olyan filmet mutatok meg nektek, amire még eddig nem volt példa a Sorozatportál történelmében.
Ez a film a legmesszemenőkig tetszett nekem. Valószínűleg ez más emberek számára nem jelent semmit, (mármint a véleményem) de ez a film megéri a pénzét.

Ezt nézd:

Folytatásom következik…

A film címe nem mondd el túl sokat, de legalább nem is fordították félre. Mr. Brooks nem más, mint egy egyszerűségben, szerénységben élő, sikeres üzletember, egyébként meg Kevin Costner, aki producerként is kivette a részét a munkából. Egyetlen apró hibája van csupán.

Eufórikus élvezetet okoz neki más emberek megölése.

Ja, és kapaszkodj, függővé is vált. Tehát időről-időre muszáj neki valakit megölnie. A film során próbálja magát megtartóztatni, de nem igazán jár sikerrel, hiszen még egy mások számára láthatatlan társa is van Marshall
(William Hurt)
személyében, aki egy pillanatra sem hagyja békén. A story alapvetően ebből, az egyébként is feszült alaphelyzetből indul ki.
Mr. Brooks éppen megöl egy nyitott ablaknál szeretkező párt. A mindig kínosan precíz férfi ezzel komoly hibát követ el. Egy nyominger balfék, aki folyton a párt fotózta kufirc közben, megzsarolja az extrém módon addiktív férfit, de nem pénzt akar.
Hanem azt, hogy vigye el magával, amikor legközelebb megöl valakit. Nagyon belementem a történetébe, pedig nem akartam, de a lényeg ez. Emellett becsatlakozik egy FBI nyomozás, amit Demi Moore vezet. Ízelítőt kapunk az ő életéből is. Továbbá Mr. Brooks kislányával is gondok adódnak. Az üzletember, családapa, az év embere, illetve gyilkos, mindeközben próbálja magát távol tartani szenvedélyétől, megóvni a családját, segíteni a nyomozó nőnek, kielégíteni a lesifotós igényeit.
Egy nagyon hangulatos, fordulatos, helyenként poénos thriller, és emellett jó alakításokkal párosul. Ott sejtelmes, ahol kell és ott konkrét, ahol szükséges.
Sokat filózni sem kell rajta, de aki szereti az ilyen fantasztikus thriller-eket, az nyugodt szívvel üljön le megnézni.

7

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről