My Fake Fiancé

Körülbelül fél éve álldogál tétlenül ez a film a gépemen, és tegnap „rászántam” magam, hogy megnézzem. Őszintén szólva nem bántam meg, hiszen egészen szórakoztató és könnyű film lett belőle. A klisék is viszonylagosan elkerülték, azt leszámítva, hogy már az elején tudni lehetett, hogy hova fog kilyukadni a történet a végén. De ez mégsem volt zavaró, ugyanis a történet egészen eredeti volt. Egyszóval bátran ajánlom egy kis könnyű esti kikapcsolódásnak.

Egyébként a film az ABC Family eredeti filmje, de a csatornának köszönhetjük többek között a Pretty Little Liars-t, vagy a Make It Or Break It-et is.

Tovább...

Jennifer és Vince egy közös ismerősük esküvőjén ismerkednek meg, ahol mindketten a „lúzerek” asztalánál kaptak helyet. Nem igazán válnak kebelbarátokká, az egyetlen érdemleges dolog ami történik, hogy Vince kölcsönkéri Jennifer telefonját, hogy felhívjon egy bizonyos, csak The Monkey néven emlegetett alvilági figurát. De úgy tűnik ez volt az egyetlen dolog, ami történt köztük, hiszen a következő jelenetben, már Jennifer házánál járunk, ugyanis éppen álmai házába készül beköltözni. Ám egy figyelmetlenségből kifolyólag ez nem teljesen valósulhat meg, mivel ellopják a költöztető kocsit, Jennifer összes holmijával. Egyedül néhány párna marad nála, és persze az teljesen üres új ház.

Jennifer valami mentő ötletet próbál kitalálni, és eszébe jut, hogy az esküvőn csak úgy dobálták a menyasszonyhoz a pénzt. Így szinte azonnal megfoganatosodik benne az ötlet: meg kell házasodni! Eszébe jut, hogy Vince-nek is jól jönne a pénz, így elhívja egy ebédre, ahol egyezséget kötnek. Eljátsszák, hogy összeházasodnak, és a pénzt amit kapnak, megfelezik. Persze ettől korántsem kedvelik meg egymást... Tehát nem igazán van Jennifer elragadtatva, amikor Vince az éjszaka közepén beállít, hogy ott aludjon. Haza nem mehet, mert Monkey verőemberei betanyáztak a házába, és ez az egyetlen hely ami eszébe jutott.

A házasság híre hamarabb elterjed, mint ahogy azt várták, így kénytelenek összeköltözni, hogy hitelesebbnek tűnjön a dolog. És persze ezek után a szülőkkel való találkozás sem maradhat el. Természetesen Vince egyből belopja magát Jennifer szüleinek szívébe, és ők el is határozzák, hogy kifizetik az esküvőt. Jennifernek itt kezd lelkiismeret furdalása lenni, ám Vince megígéri, hogy majd visszafizetik a pénzt, így valamelyest megnyugszik. Ezek után Felbukkan Vince édesanyja is, aki szöges ellentéte Jennifer szüleinek. És a felbukkanása egy meglepetést is tartogat. Kiderül, hogy Vince régen látott édesapja, aki kiskorában otthagyta őket, felajánlotta, hogy kifizeti az esküvő felét. De Vince nem fogadja el.

Egyik nap Meghallják, hogy Jennifer nővére balesetet szenved, természetesen azonnal rohannak a kórházba, ahol Vince teljesen lenyűgözi az „unokahúgát” és „unokaöccsét”. Egyből fel is ajánlja, hogy este náluk aludhatnak, amíg az anyukájuk lábadozik. Ezen az estén pedig történik néhány dolog, de egy véletlen „baleset” megakadályozza, hogy kiteljesedjen.

Nagy ívekben ennyi a történet, persze nem írom tovább, mert nem akarom lelőni a már így is nyilvánvaló befejezést. Összességében szerintem egész jó kis film, én jókat nevettem, miközben néztem. Egyetlen hátránya talán annyi a filmnek, hogy sajnos nincs hozzá felirat, de egészen érthetők a főbb dolgok, szóval nyugodtan belevághattok!

Akinek szimpatikusak a szereplők, azok keressenek rá a Melissa & Joey című, szintén ABC Family-s sit-comra, amely idén indult Amerikában, és egész népszerű, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy az első évadot egy kissé megtoldották, így az eredeti tíz helyett, harminc epizódot fognak levetíteni.

 

5

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről