The Big Bang Theory 4x01 – The Robotic Manipulation

Végre valahára kezdetét vette – múlt hét csütörtökön – az új évad, mely a várakozásnak megfelelően parádésra sikeredett. A story alapvetően két szálon mozgott, és mindkettő remek poénokat hozott.
A 4. évad kiválóan startolt, azt hiszem ez kétségtelen.


Tehát…

A történet fonalát 4 hónap elteltével vették fel az alkotók, ez idő alatt Amy és Sheldon összebarátkoztak és napi rendszerességgel ápolták kapcsolatukat. Ezzel kapcsolatban el kell ismerni, hogy az „Amy-Sheldon” kényes témájához jól nyúltak hozzá a készítők.

A rész alapvetően arról szól, hogy Penny tudomására jut Sheldon és Amy kapcsolata – mely természetesen sokkolja :D – és mivel furcsállja a „Shamy”  sajátos viszonyát, azt javasolja:
Randizzanak egymással.

Ekkor még nem sejti, hogy ebben neki is részt kell vállalnia – mint felbujtó és szállítóeszköz – és a két különös emberi lény kereszttüzébe kerül a vacsora során, amiből természetesen nem jöhet ki jól.

A másik szál Howard és a robotkar, melyet ő épített és egészen új felhasználási módokat talál ki neki.
Először csak a vállát masszíroztatja, aztán… na ez nem semmi helyzetet teremt. :D
Ezen a story szálon is csak röpködnek a poénok és az oly sokszor látott kórházi recepciós nő is remekül hozza a szerepét.

A évadkezdés elég sziporkázó lett, Raj Aquaman-es poénja – ami alapvetően jogos – is oltári, a régi filozofálgatásokat idézi, miközben a robotkar és a Penny-Amy-Sheldon háromszög remek poénokat szolgáltat. Gyakorlatilag végig lehet röhögni az epizódot.
Na, és Amy mégis mit vesz észre először Penny kocsijában? :D

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről