Válasz a hozzászólásra

Supernatural 7x08 - Season Seven, Time for a Wedding!

Szerintem a címből egyértelművé válik, hogy nem egy komoly epizódra van kilátás. DJ Qualls vendégszereplése tovább erősítette ezt az érzést. Egy poénos felfogású agymenést kaptunk, amely feledteti a korábbi hetek gyengeségeit. A rég nem látott Becky tiszteletét tette és mindent a feje tetejére állított.

Már a kezdés után nem sokkal felvázolják nekünk a helyzet lényegét. Becky és Sam összeházasodnak. A korábbi évadokból ismerős lehet az energiabomba, Becky, aki nagy rajongója a Supernatural könyveknek. Szívéhez legközelebb Sam áll, aki szintén meglátja a lányban rejlő szépséget és feleségül veszi.

Azért Dean arckifejezései nem semmik. Jensen Ackles kiválóan adta elő a figurát, végig nagyon tetszett az alakítása. Dean mindent elkövet, hogy lebeszélje öccsét erről a hülyeségről, de szavai süket fülekre találnak.

Eközben furcsa balesetnek tűnő halálesetek borzolják a kedélyeket. Dean a végére akar járni a dolgoknak, de Sam inkább Beckyvel kíván nyomozni. A fivér kénytelen valaki mással szövetkezni egy időre. Így kerül a képbe Garth (DJ Qualls), aki szintén nem mindennapi figura. A más messziről jellegzetes testfelépítésű színész kiválóan hozza a karaktert, remekül beleilleszkedve ebbe a kaotikus epizódba.

Hamar kiderül, hogy egy keresztúti démonnal gyűlik meg hőseink baja, aki nem tartja be az alku rá eső részét. 10 év helyett záros határidőn belül végez ügyfeleivel. Ugyanez a sors várnak Beckyre is, hiszen szerelmi bájitalának köszönhetően vette őt nőül Sammy. A végkifejletben feltűnik Crowley is, aki nincs elragadtatva beosztottja ténykedésétől. Eközben tudatosítja a fiúkkal, hogy ezúttal kinek az oldalán áll.

Összességében egy felhőtlenül szórakoztató epizódot láthattunk a leghülyébb jelenetekkel és remek vendégszereplőkkel. Feldobta a napomat.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről