Supernatural 7x14 - Plucky Pennywhistle's Magic Menagerie

A vicces kedvű készítők megajándékoztak minket egy könnyedebb hangvételű epizóddal, amely a rajongók számára igazi kuriózum lehet, de egész biztos, hogy az új nézők nem emiatt fogják megszeretni a sorozatot. Az elmúlt években kaptunk már néhány mókás részt, azt hiszem ez most a gyengébbek közé sorolandó.

Nálam a 3x11-es mystery spot visz mindent. Annál jobbat még nem sikerült alkotni. Ez a mostani próbálkozás – egy-két jó poént leszámítva – nem marad túl emlékezetes. Mégis a sorozatnak van egyfajta bája, amitől remek szombat délutáni kikapcsolódássá válik.

Különös halálesetekre lesz figyelmes Sam és Dean, amiknek a végére akarnak járni. Látszólag nincs semmi összefüggés a gyilkosságok között. Talán egy valamit leszámítva. A gyerekek és legbelső félelmeik a felelősek mindenért.

Valaki arra használja ezeket a félelmeket, hogy azok valóra váltásával végezzen a mit sem sejtő áldozatokkal. Sam bohócoktól való beteges fóbiája is előtérbe kerül. Gyakorlatilag a poénok zömét ezek a jelenetek adják ki.

A történet szépen lassan kibontakozik, felszínre kerül a motiváció, végül maga a tettes is. Ezúttal nincs semmi háttérben megbújó okosság vagy dráma, sem testvéri ellentét vagy sötét titok. Csak a szeplőtlen szórakoztatás, ami azért hagy kívánnivalót maga után. Én a magam részéről örülnék neki, ha folytatnák a főszál felgöngyölítését, látnánk némi fejlődést, valami változást.

Összességében egy közepesen erős, poénkodós hangvételű epizódot kaptunk. Nem izgultam halálra magam, mégis jól szórakoztam.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről