wouhn blogja

V 1x08 előzetes

 

0

V 1x07 – John May

Egy fontos epizódot láthattunk, amelyben minden volt, mi szemszájnak ingere. A cím önmagáért beszél, lássuk is részletesebben a tovább mögött, hogy mik történtek a háttérben.

Tovább...

0

Stargate Universe 1x13 - Faith

Tűkön ülve vártam a következő SGU epizódot, hiszen zsinórban negyedszer lehetett volna a hét nyertese. Az elmúlt három rész magasra tette a mércét. Egytől egyig fantasztikus etapok voltak. A mostani rész is jónak ígérkezett, azonban mégsem sikerült ugyanolyan színvonalon teljesíteni, mint testvéreinek. Ettől függetlenül a maga módján jó rész volt, amely az akció helyett a lélektanra összpontosított. Csak nehogy ez legyen a sorozat veszte, hiszen a szünet előtti részek is hasonló felépítésűek voltak, majdnem egytől egyig pocsék teljesítménnyel.

Tovább...

0

Fringe 2x18 - White Tulip

Eddig nálam a hét nyertese a Fringe, bár még nincs vége a hétnek, hiszen hátra van a Stargate Universe, ami mindig kiszámíthatatlan teljesítményt nyújt.
Érdekes, hogy nem volt egy nagy epizód a Fringe részéről, inkább az érzelmekre ható, de azt remekül csinálta. A végén teljesen elérzékenyültem. A történések is kellően izgalmasak és kiszámíthatatlanok lettek.

Folytatom...

0

FlashForward 1x16 - Let No Man Put Asunder

Vészesen közeleg az a bizonyos dátum, amikor az egyik szereplőnknek meg kell halnia. Vajon így fog történni? Vagy meg tudják hőseink menteni?
Ezen kérdésekre próbáltak választ találni ebben az epizódban. Szinte végig a főszállal foglalkoztak, sőt még az egyik mellékvágányt is hozzácsapták a fő mondanivalóhoz.

Tovább...

0