wouhn blogja

Stargate Universe 1x18 - Subversion

A Stargate Universe visszatalált a helyes útra. Ezt mi sem példázza jobban, mint a mostani epizód. Párszor eljátszották már a készítők, hogy egy kevésbé jónak tűnő rész annyira felpörög a végére, hogy csak nézünk, mint a moziban. Csillagos ötös felvezetése volt a dupla évadzárónak. Az idény egyik legjobb sorozata az SGU, óriásit fejlődött a kezdeti bukdácsolás után.

Tovább...

0

Fringe 2x22 - Over There: Part 2 (évadzáró)

Az előző részből kiindulva sejteni lehetett, hogy nagyon jó lesz a befejezés. Ez lényegében igaz is, de hiányoltam ezt-azt. Például lehetett volna több akció a végjátékban, kiélezettebb helyzetek, stb. Lehet, hogy ez csak szőrszálhasogatás, mert a finálé igenis jobb lett, mint tavaly. Az epizód vége meg magáért beszél.

Tovább...

0

V 1x12 - Red Sky (évadzáró)

A V is szépen lassan elért a fináléjához. A sorozatot elnézve nem rosszak a 12 részes évadok, hiszen eléggé fel lehet pörgetni az eseményeket. Kevesebb a random rész vagy éppen a kevésbé fontos, hiszen nem fér bele az időbe a mellébeszélés. Mindazonáltal a V évadzárója egész jól sikerült, pont úgy, ahogy egy fináléhoz illik. Se több, se kevesebb.

Tovább...

0

Lost 6x16 - What They Died For

Az finálé előtti utolsó epizódot követhettük végig. Mielőtt elkezdtem volna nézni, az futott át az agyamon, hogy ez az utolsó alkalom arra, hogy az epizód végén meglepjék a nézőt. Reméltem, hogy nem hagyják ki ezt az alkalmat. Igazság szerint az óriási végjáték elmaradt, ellenben ismét történtek dolgok, amelyek közelebb vittek a végső megoldáshoz.

Tovább...

0

Doktor House 6x21 - Help Me (évadzáró)

Jól sikerült az évadzáró. Örömteli, hogy attól függetlenül, hogy az évad jelentős részével nem voltam elégedett, legalább a befejezés megkaphatja a legjobb epizód díját. Pont ilyennek képzelek el egy modern orvosi orvosi sorozatot. Minden megvolt, amit kívánhat az ember. Milyen érdekes, hogy ha a készítők el tudnak rugaszkodni a sémától, akkor megnyílnak a lehetőségek, hogy ne egy unalmas 40 percet dobjanak elénk. Talán követni kéne ezt az irányvonalat a jövőben is.

Tovább...

0