wouhn blogja

Undercovers 1x01 - Pilot

Az NBC nagy durranása jól kipukkadt. Azt hiszem többen vagyunk úgy, hogy J.J. Abrams-től jóval többet vártunk. Óriási nagy klisé volt az egész pilot, amely a legkisebb mértékben sem tudta elnyerni a tetszésem. Mindenféle ötlet, egyediség hiányzott belőle, amely az alkotó előző műveit jellemezte. Nem volt borzasztóan rossz a kezdés, de mégsem adott ez a sorozat semmi pluszt, amely alapján bátran mondhatnám, hogy kedvet kaptam a folytatáshoz.

Tovább...

0

The Event 1x01 - I Haven't Told You Everything

Úgy tűnik mégis látunk még ma értelmes pilotot az NBC-től. Az újabb remek kezdést ezúttal a The Event című újonc szolgáltatta, amely alaposan bekezdett. Az tény, hogy teljesen más okok miatt tetszett, mint a Hawaii Five-0, de így sem muzsikált rosszul.

Részletek a tovább mögött...

0

Hawaii Five-0 1x01 - Pilot

Na, ez jó volt! A CBS csatorna belecsapott a lecsóba és elénk biggyesztette a Hawaii Five-0 című sorozat pilotját, amelyre őszintén büszkék lehetnek. Valami ilyesmit vártam volna a Chase-től is. Nyomozós sorozat sok-sok plusszal, amelyek óriási mértékben képesek növelni a végtermék élvezeti értékét. Nem ismerem az 1968-as nagy elődöt, amely 12 évadon keresztül szórakoztatta a népet, de egész biztosan nincs miért szégyenkeznie a 2010-es újragondolásnak.

Tovább...

0

Chase 1x01 - Pilot

Az NBC új üdvöskéje Chase névre hallgat. Egy újabb nyomozós sorozat, amelyből már annyi van a kínálatban, mint égen a csillag. Bár az utolsó percekig reménykedtem abban, hogy valami átívelő történeti szálat belecsempésznek a sztoriba, amit a pilottal kívánnak felvezetni, de sajnos nem így lett.

Részletek a tovább mögött...

0

Doktor House 7x01 - Now What?

A sorozatidény csak most vette kezdetét, hamarosan visszatérnek kedvenceink a képernyőre. A hosszú idő óta tartó állandóságot Doktor House és csapata biztosítja, akik már hetedik esztendeje ültetnek le több millió embert a televízió elé. Az előző szezont lezáró jelenettel vette kezdetét az új évad, amelynek felvezető része nagyon közepesre sikerült. Kétségkívül a 6. évad sokkal jobb szezonnyitóval büszkélkedhet.

Tovább...

0

Az egyetlen

James Wong rendezésében készült el ez a nem mindennapi akció film még 2001-ben. Ezt követően Jet Li karrierje szárnyalni kezdett. Mindez nem meglepő, hiszen az egész produkció elég jól el lett találva. Igaz, hogy már majdnem 10 éves a mozi, de még mai szemmel is megállja a helyét. Bár van egy-két dolog, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Azok a bizonyos szavak a tovább mögött rejtőznek...

8